Experiențe împreună.
You are here:

ALERTĂ! Gigi Becali face primul transfer important la FCSB. Super lovitura la care a lucrat în ultima perioadă

ALERTĂ! Gigi Becali face primul transfer important la FCSB. Super lovitura la care a lucrat în ultima perioadă

Liga 1

Comentarii

Gigi Becali este pe cale să realizeze primul transfer important la FCSB. Presa din Cehia susţine pe surse că Florin Niţă îşi negociază despărţirea de Sparta Praga.

Gigi Becali este aproape să realizeze un transfer important la FCSB, pe un post pe care echipa suferă: cel de portar. Site-ul sportyzive.cz citează surse din cadrul clubului şi susţine că portarul în vârstă de 32 de ani îşi negociază plecarea. Niţă vrea să fie lăsat să se transfere imediat ce se deschide fereastra de mercato.

Gigi Becali, primul transfer important la FCSB?

Sunt şanse foarte mari ca Florin Niţă să se transfere la FCSB. Echipa lui Gigi Becali suferă pe postul de portar, după ce Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj. În acest moment, Bogdan Argeş Vintilă se bazează pe doi tineri, Andrei Vlad şi Toma Niga, dar Gigi Becali ar vrea să transfere un portar cu experienţă.

De altfel, patronul FCSB a recunoscut că se află în contact cu Florin Niţă, pe care ar dori să-l transfere în vară. Gigi Becali ar dori să-l legitimeze din postura de jucător liber de contract, însă, dacă cehii insistă, ar putea plăti o sumă de bani. Florin Niţă mai are contract cu Sparta până în vara lui 2021, astfel că cehii nu vor avea pretenţii financiare prea mari.

Florin Niţă nu mai are loc la Sparta Praga şi ar putea fi primul transfer important făcut de Gigi Becali la FCSB

Fostul internaţional român a ajuns la Sparta praga în ianuarie 2013 şi cehii au plătit atunci 1,35 milioane de euro. Niţă a fost transferat pentru a-l înlocui pe Martin Dubravka, care atunci a fost cumpărat de Newcastle United. Portarul român s-a impus rapid ca titular, dar schimbările de antrenori nu i-au prins bine.

Cel care l-a trecut pe bancă a fost Vaclav Jilek, care l-a preferat în poartă pe Milan Heca. Jilek a fost demis însă în luna februarie, dar nici noul antrenor, Vaclav Kotal, nu pare să-l considere pe Florin Niţă prima opţiune pentru postul de portar. În acest context, site-ul sportyzive.cz scrie că Tomas Rosicky, directorul sportiv al lui Sparta, se pregăteşte să facă o curăţenie în lot şi Florin Niţă este unul dintre cei care vor pleca.

Niţă ar putea deveni astfel primul transfer important pe care FCSB îl face în vară, o mutare care l-ar putea readuce în circuitul echipei naţionale.

Autor: Mihai Dolinschi

viewscnt
Articole similare
Un cal a fost eutanasiat după ce a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Care a fost motivul