Experiențe împreună.
You are here:

ALERTĂ! Gigi Becali poate da o nouă lovitură! Fostul coleg al lui Cavani a fost propus la FCSB

ALERTĂ! Gigi Becali poate da o nouă lovitură! Fostul coleg al lui Cavani a fost propus la FCSB

Liga 1

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, îi propune lui Gigi Becali un jucător din echipa sa, Hervin Ongenda (25 de ani).

Pe axa FC Botoşani-FCSB, s-au prefaţat, în ultimii ani, multe transferuri. Ultimul fiind chiar Denis Haruţ. Acum, preşedintele clubului moldovean, Iftime, îl propune lui Becali pe Ongenda, care în opinia sa, francezul e chiar mai bun decât Olimpiu Moruţan, clujeanul vândut de Botoşani, în urmă cu doi ani, celor de la FCSB.

Becali, însă, din spusele lui Iftime nu are ochi pentru francezul de 25 de ani.

Hervin Ongenda e genial. Ştie fotbal, are toate calităţile unui playmaker. Ongenda e următorul jucător pe care l-aş da la FCSB. După ce pleacă Moruţan, trebuie să vină Ongenda, dacă vrea să joace la FCSB. Moruţan poate să fie un fel de Ongenda, dacă munceşte mult. E mai talentat Ongenda decât Moruţan. Nu prea e interesat Gigi Becali de Ongenda, dar pofta vine mâncând. Hervin şi-a schimbat foarte mult modul de viaţă, faţă de prima lui descălecare la Botoşani. Se antrenează foarte bine, e din ce în ce mai serios. E mai ‘fit’, şi-a organizat viaţa, are un copil. El crede că se poate relansa la FC Botoşani. Cred foarte mult în el", a declarat Valeriu Iftime, pentru Look Sport.

Crescut de PSG, Ongenda a fost în lotul echipei mari a parizienilor între 2013 şi 2017. A bifat 11 meciuri pentru actuala campioană a Franţei şi a marcat un gol. Fotbalistul născut la Paris evoluase între 2006 şi 2013 pentru echipele de juniori şi echipa secundă a clubului. Atunci când s-a aflat în lotul echipei mari, Ongenda a fost printre alţii coechipier cu Ibrahimovic, Cavani, Lucas Moura, Verratti, Thiago Silva, Pastore sau Di Maria.

Hervin Ongenda a plecat de la PSG în 2017, şi a mai trecut pe la Zwolle şi Real Murcia înainte de a semna cu FC Botoşani. El a fost achiziţionat de Chievo Verona, după o perioadă de doi ani în care a impresionat în tricoul formaţiei lui Valeriu Iftime.

550.000 de euro este cota lui Ongenda, conform site-ului de specialitate Transfermakt.com

CE JUCĂTORI A LUAT FCSB DE LA BOTOŞANI:

-Mihai Roman
-Cătălin Golofca
-Olimpiu Moruţan
-Aristides Soleidis
-Denis Haruţ

FC Botoşani a învins-o pe CFR Cluj, aseară, cu scorul de 2-1. Echipa antrenată de Marius Croitoru este pe locul 5 în clasamentul din Liga I, cu 33 de puncte.

viewscnt
Articole similare