Experiențe împreună.
You are here:

Alertă în tenisul românesc! Accidentare gravă pentru Simona Halep. Ion Ţiriac a făcut anunţul: "E o problemă zdravănă"

Alertă în tenisul românesc! Accidentare gravă pentru Simona Halep. Ion Ţiriac a făcut anunţul: "E o problemă zdravănă"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep mai are o săptămână de pauză până la următorul turneu. Va participa la Indian Wells, unde anul trecut a pierdut în optimile de finală, însă Ion Ţiriac avertizează că sportiva noastră ar putea rata competiţia americană.

"Simona Halep are o problemă zdravănă acum la piciorul stâng, trebuie să stea o lună. Ea cu piciorul ăla a câştigat turneul şi aţi văzut în ce hal a ajuns să lupte până la sfârşit" , a declarat Ion Ţiriac.

Jocurile Olimpice reprezintă principalul obiectiv al lui Halep în acest an. A renunţat şi la Fed Cup pentru a fi în formă maximă pentru competiţia din vară. Halep nu a participat la ultima ediţie a Jocurilor, la Rio, din cauza virusului Zika, iar în 2012 a pierdut în primul tur.

"Simona Halep poate să câştige orice turneu şi poate să piardă în primul tur la fel de bine. Poate să facă multe lucruri extraordinare, printre astea şi o medalie la Jocurile Olimpice" , a mai spus Ţiriac.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe