Experiențe împreună.
You are here:

Alertă la Barcelona! Un "extraterestru" nu mai doreşte să stea pe Camp Nou: "Vreau să le mulţumesc fanilor"

Alertă la Barcelona! Un "extraterestru" nu mai doreşte să stea pe Camp Nou: "Vreau să le mulţumesc fanilor"

FC Barcelona

Comentarii

Cândva un titular de bază la FC Barcelona, Ivan Rakitic (31 de ani) a avut de mai multe ori ocazia să plece de pe Camp Nou, însă nu a făcut-o pentru dragostea faţă de club, însă acest lucru se poate schimba rapid.

Croatul este nemulţumit de timpul prea puţin în care este folosit de Ernesto Valverde şi a lăsat de înţeles că dacă lucrurile nu se vor schimba, în următoarea perioadă de mercato pleacă de la Barcelona. 

"Vreau să joc, nu am rămas la Barcelona ca să mă plimb prin oraş sau pe plajă. Voi face tot ce îmi stă în puteri să schimb această situaţie în următoarele meciuri. Vreau să le mulţumesc fanilor pentru ce au făcut în weekend (n.r. - şi-au arătat suportul faţă de Rakitic în meciul cu Sevilla), dar dacă va deveni o certitudine că nimic nu se va schimba, va exista o altă discuţie", a spus Rakitic potrivit Marca, cu referire la faptul că a avut oferte de a pleca de Camp Nou, însă nu a făcut-o. 

  • 35 de milioane de euro este cota mijlocaşului croat 
  • Aproape 300 de meciuri a jucat Rakitic pentru Barcelona

Rakitic a ajuns la Barcelona 2014 pentru doar 18 milioane de euro. El a fost dorit insistent în ultimele două sezoane de cluburi importante din Serie A, precum Inter Milano sau Juventus, însă a decis să rămână la echipa alături de care a câştigat un trofeu UEFA Champions League. Doar 186 de minute a jucat Rakitic în acest sezon. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe