Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ la Madrid înaintea derby-ului cu FC Barcelona. Un star din lotul lui Zidane riscă şase luni de închisoare

ALERTĂ la Madrid înaintea derby-ului cu FC Barcelona. Un star din lotul lui Zidane riscă şase luni de închisoaregalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Atacantul sârb al echipei Real Madrid, Luka Jovic, riscă şase luni de închisoare pentru că, deşi ar fi trebuit să rămână în izolare, a plecat din Spania la Belgrad, în martie, pentru a sărbători ziua de naştere a iubitei sale, modelul Sofija Milojevic, informează lequipe.fr.

Jovic nu ar fi trebuit să părăsească Spania, după ce echipa Real Madrid a intrat în izolare, în urma unui caz de infectare cu noul coronavirus înregistrat la echipa de baschet, care folosea acelaşi cantonament. De asemenea, el ar fi trebuit să intre în carantină la sosirea în Serbia, dar a fost văzut sărbătorind pe străzile din Belgrad.

Deşi jucătorul de 22 de ani a cerut iertare le vremea respectivă pentru "fuga" sa, autortăţile sârbe l-au trimis în judecată.

Premierul Serbiei, Ane Brnabic, l-a criticat atunci pe fotbalist: “Aţi văzut cu toţii. Exemplele fotbaliştilor noştri, care vin din străinătate. Acolo au contracte de milioane. Vin aici, ignoră autoizolarea atunci când ajung acasă şi acest lucru trebuie analizat de autorităţile noastre”.

El Clasico 2020 | Barcelona - Real Madrid LIVE VIDEO, sâmbătă, ora 17:00. Duelul titanilor se joacă în direct la Telekom Sport

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare