Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ la U Craiova. Doi jucători din lotul oltenilor au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus

ALERTĂ la U Craiova. Doi jucători din lotul oltenilor au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus
Comentarii

Pandemia de coronavirus continuă să le dea bătăi de cap cluburilor din Liga I, iar acum a venit din nou rândul Universităţii Craiova să anunţe cazuri de COVID-19 în lotul echipei.

FCSB a avut mult de suferit în startul acestui sezon din cauza pandemiei de coronavirus. De altfel, pe lângă rezultatele dezamăgitoare din Liga I, roş-albaştrii au fost eliminaţi şi din preliminariile Europa League, după ce mai mulţi jucători au contractat virusul.

În trecut, CFR Cluj şi Dinamo au fost şi ele lovite în plin de pandemia de COVID-19, însă Universitatea Craiova a avut şi ea probleme serioase cu focarul de infecţie. Inclusiv Cristiano Bergodi a fost internat, după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus, iar la două luni distanţă, oltenii au anunţat că au alte cazuri de COVID-19 în lot.

"La începutul acestei săptămâni a avut loc o nouă testare COVID-19, doi fotbalişti fiind depistaţi pozitiv, dar şi o persoană din cadrul personalului auxiliar. Din fericire, aceştia sunt asimptomatici" , a fost mesajul postat de Universitatea Craiova pe pagina oficială de Facebook, iar fanatik.ro notează că cei doi jucători depistaţi pozitiv cu coronavirus sunt Paul Papp şi Alexandru Tudorie.

 La începutul acestei săptămâni a avut loc o nouă testare COVID-19, doi fotbalişti fiind depistaţi pozitiv, dar şi o persoană din cadrul personalului auxiliar. Din fericire, aceştia sunt asimptomatici.

Publicată de Universitatea Craiova pe Miercuri, 30 septembrie 2020

 

Afla mai multe despre: universitate craiova 

viewscnt
Articole similare