Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Lovitura verii în Liga 1!? Negocieri pentru transferul lui Ţucudean: "Unul dintre cele mai bune vârfuri din România"

ALERTĂ! Lovitura verii în Liga 1!? Negocieri pentru transferul lui Ţucudean: "Unul dintre cele mai bune vârfuri din România"

Superliga

Comentarii

Ioan Andone, preşedintele clubului FC Voluntari a recunoscut discuţiile pentru George Ţucudean.

FC Voluntari a produs sâmbătă surpriza etapei în Liga 1 şi a învins-o pe FCSB, scor 2-1. Formaţia antrenată de Mihai Teja este neînvinsă după primele trei runde şi preşedintele Ioan Andone a anunţat că Teja va primi întăriri în perioada următoare.

Despre victoria în faţa FCSB-ului, Andone a declarat: "Un meci foarte bun, neaşteptat, noi avem o istorie în confruntările cu FCSB, am câştigat multe puncte nesperate. Niciodată n-am fost favoriti, că ei au jucători de valoare. Azi am fost mai echipă, ne-am bătut pentru fiecare minge, am avut o atitudine mai bună. L-am câştigat şi cu şansă, dar fără a avea ocazii mari de gol FCSB. E bucurie pentru noi, n-am mai început niciodată aşa campionatul, tot timpul am avut probleme cu începuturile de an, acum 7 puncte. Am fost foarte bine organizaţi defensiv, am jucat cu vârf fals, destul de greu fără om în faţă care să ţină mingiile, am jucat cu Eric, cât a putut Eric, lucrurile au fost în regulă şi spre sfârşit am primit golul acela şi putea să ne coste" a mai spus Ioan Andone.

"Vom aduce doi atacanţi, unul din Spania şi unul din Portugalia" a recunoscut Andone, după FC Voluntari - FCSB.

Totodată, preşedintele ilfovenilor a recunoscut că a discutat cu George Ţucudean pentru un eventual transfer, dar a subliniat că fostul vârf de la CFR Cluj nu a luat încă o decizie în privinţa carierei sale: "Am avut o discutie chiar la meciul de la Arad, dar n-a luat o decizie de a juca. El poate juca la un nivel mai mare, dacă e sigur pe el că e sănătos, lucrurile sunt bune, e unul dintre cele mai bune vârfuri din România" a spus Andone.

La 29 de ani, George Ţucudean nu e convins că ar mai putea continua în fotbal, din cauza problemelor medicale. De altfel, acesta e şi unul dintre motivele pentru care nu a mai semnat cu niciun club, după plecarea din vară de la CFR Cluj.

Ţucudean şi pe lista lui Dinamo

Vârful care a făcut senzaţie la CFR Cluj este dorit şi de alte cluburi din Liga 1. Printre ele, şi Dinamo, după cum mărturisea recent, Gheorghe Mulţescu, fostul tehnician al echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare. Mulţescu i-a transmis un mesaj frumos lui George Ţucudean, despre care a vorbit doar la superlativ şi i-a urat sănătate: ”Păi, Ţucudean e un vis prea frumos pentru noi. E unul dintre cei mai buni atacanţi şi nu ştiu ce face. Eu deocamdată îi urez să fie sănătos, sper că e sănătos, îl îmbrăţişez, că eu l-am mai avut jucător de două ori la Dinamo şi îl ştiu foarte bine. Sigur că ar fi pentru noi un lucru extraordinar" a declarat Mulţescu, la acea vreme antrenor la Dinamo.

Afla mai multe despre: ţucudeanioan andone 

viewscnt
Articole similare