Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! S-a terminat coşmarul pentru Nedelcu! Jucătorul a plecat de la FCSB. Cum a reacţionat Becali! ”O să aflaţi cât de curând toate detaliile transferului!”

ALERTĂ! S-a terminat coşmarul pentru Nedelcu! Jucătorul a plecat de la FCSB. Cum a reacţionat Becali! ”O să aflaţi cât de curând toate detaliile transferului!”

FCSB

Comentarii

Dragoş Nedelecu, jucător care face parte lotul olimpic al României, a plecat de la FCSB.

După evoluţiile din sezonul trecut, fotbalistul transferat de la Farul Constanţa pentru 2,13 milioane de euro a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera i-a transmis mijlocaşului că poate pleca de la echipă când o să primească o ofertă de 2 milioane de euro, dar în perioada de mercato actuală, lucrurile s-au schimbat. 

Gigi Becali l-a lăsat la Jocurile Olimpice de la Tokyo pentru a prinde un transfer bun, dar fotbalistul ar fi fost împrumutat la o echipă de Cipru, potrivit ProSport. Becali a confirmat cu jucătorul a plecat de la club şi a dezvăluit şi ce l-a determinat să facă acest lucru. 

”L-am împrumtat în Cipru. L-am înţeles pe băiat!

”L-am împrumtat în Cipru. L-am înţeles pe băiat. Deşi am zis că nu vreau să dau drumul ăstora mai importanţi din echipă, am făcut o excepţie pentru Nedelcu. O să aflaţi cât de curând toate detaliile transferului, dar el oricum o să se ducă cu Mirel şi la Olimpiadă”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Becali l-a transferat pe Nedelcu în 2017, iar FCSB i-a plătit Farului Contanţa 2,13 milioane de euro. El a jucat pentru roş-albaştri 79 de meciuri, a înscris două goluri şi a oferit două pase decisive. Potrivit site-ul de specialitate Transfermarkt, jucătorul este evaluat la 400.000 de euro. 

Afla mai multe despre: nedelcu-fscb-liga 1-becali 

viewscnt
Articole similare