Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Transferul lui Mbappe, anunţat! Starul pleacă de la PSG: "Va semna!"

ALERTĂ | Transferul lui Mbappe, anunţat! Starul pleacă de la PSG: "Va semna!"

Real Madrid

Comentarii

Kylian Mbappe este dorit insistent de Real Madrid, iar un apropiat al unui ”galactic” anunţă transferul francezului pe Bernabeu.

Viitorul lui Kylian Mbappe rămâne necunoscut, iar posibila sa plecare de la PSG ar putea deveni una dintre telenovelele verii pe piaţa transferurilor. Un celebru youtuber, Mohhammed Henni, bun prieten cu Karim Benzema, anunţă transferul starului din Ligue 1 la Real.

Anunţul momentului în Spania!

Presa spaniolă anunţă că Henni a publicat un videoclip în care asigură că ”Mbappe va semna pentru Madrid” şi că informaţiile sale provin dintr-o sursă ”sigură”. În Franţa, unde acesta este o personalitate cunoscută, se speculează că această sursă ar putea fi chiar Karim Benzema . 

Atacantul lui Real a revenit recent la echipa naţională a Franţei, după excludera sa din pricina cazului Valbuena. Jucătorul cu origini algeriene a jucat la Euro alături de Mbappe, pentru prima oară. Cei doi au legat bine jocul, iar Benzema ar fi încercat să îl convingă pe starul PSG-ului să vină pe Bernabeu.

Potrivit lui Henni , Mbappe ar fi decis să nu îşi reînnoiască contractul cu parizienii. Astfel, clubul francez ar fi obligat să vândă jucătorul în această vară pentru a-l împiedica să plece gratuit la sfârşitul sezonului viitor. În ciuda zvonurilor care îl anunţă pe Mbappe departe de Parc des Princes, preşedintele PSG a fost întotdeauna inflexibil cu viitorul fotbalistului său.

”Voi fi clar. Kylian Mbappé va continua la Paris, nu-l vom vinde niciodată şi niciodată nu va fi liber”, declarase Nasser Al-Khelaifi în iunie anul trecut.

Afla mai multe despre: kylian mbappereal madridmbappe realmohammed henni 

viewscnt
Articole similare