Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Un fotbalist transferat de PSG în această vară vrea să joace pentru Real Madrid! ”Visul lui este să devină un jucător important acolo!”

ALERTĂ! Un fotbalist transferat de PSG în această vară vrea să joace pentru Real Madrid! ”Visul lui este să devină un jucător important acolo!”

PSG

Comentarii

PSG a avut în această vară una dintre cele mai spectaculoase campanii de transferuri din istorie.

Lângă Neymar şi Mbappe au sosit: Nuno Mendes, Achraf Hakimi, Georginio Wijnaldum, Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma şi Lionel Messi. Totuşi, Antonio Conte, fostul antrenor cu care Inter a câştigat titlul sezonul trecut, a dezvăluit că fundaşul marocan, Achraf Hakimi, speră să se întoarcă într-o zi la Real Madrid.

Înainte să ajungă la Paris pentru suma de 60 de milioane de euro, fundaşul a strălucit în Serie A sub comanda lui Antonio Conte. Sezonul trecut, Inter a pierdut cu 2-0, în faţa lui Real Madrid, într-un meci din grupele Champions League, iar fundaşul marocan a fost protagonistul unui autogol. Totuşi, Conte a dezvăluit că meciurile contra lui Real Madrid de anul trecut au fost un moment cheie pentru actualul fundaş de la PSG. 

”Visul lui este să devină un jucător important acolo!”

”Psihologic, Hakimi a suferit puţin la meciurile de anul trecut împotriva lui Real Madrid. Visul său este să joace din nou pentru acel club şi să fie jucător cheie. A înţeles că ceea ce făcea în atac nu era suficient. Acum, este printre cei mai buni din lume. Dacă continuă să lucreze la ultima pasă, poate fi de clasă mondială”, a spus Antonio Conte, pentru Sky Sport Italia.

Inter l-a transferat în locul lui Hakimi pe Denzel Dumfries de la PSV Eindhoven, pentru suma de 12, 5 milioane de euro, iar Conte este convins că olandezul va face faţă în Serie A. 

Au adus un jucător excelent care să-l înlocuiască pe Hakimi. Dacă se va impune în echipă, el poate fi un înlocuitor excelent pentru el”, a declarat italianul.

 

Afla mai multe despre: psg-hakimi-real madrid-conte 

viewscnt
Articole similare