Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Dobre a fost desemnat jucătorul lunii octombrie la Dijon! Ce mesaj a avut jucătorul român

Alex Dobre a fost desemnat jucătorul lunii octombrie la Dijon! Ce mesaj a avut jucătorul român

Stranieri

Comentarii

Fanii clubului din Ligue 2 eu votat ca Alex Dobre să fie desemnat jucătorul lunii octombrie la Dijon.

Alex Dobre a fost desemnat jucătorul lunii octombrie la Dijon

Fotbalistul care a reprezentat România, vara trecută, la Jocurile Olimpice, a avut un start modest de sezon, dar forma lui a crescut, iar la sfârşitul lunii septembrie, a devenit om de bază în echipa lui Dijon. Echipa românului a retrogradat sezonul trecut din primul eşalon al fotbalului francez. 

Luni, înaintea meciului cu Auxerre, scor 3-1, partidă în care Dobrea a reuşit să ofere o pasă de gol, jucătorul român a primit premiul pentru cel mai bun jucător al lunii octombrie, în urma voturilor fanilor francezi. 

”Mulţumesc fanilor pentru trofeul de jucătorul lunii! Felicitări echipei pentru această victorie frumoasă”, a scris fotbalistul român, pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexandru Dobre (@dobrealex.m)

Alex Dobre a fost titular în toate cele 4 partide din luna octombrie. Fostbalistul român a reuşit să marcheze contra lui  Amiens, scor 1-0, şi contra celor de la Grenoble, 2-1, meci unde a oferit şi o pasă decisivă. 

În acest sezon, românul care evoluează pe postul de aripă stânga, a jucat 11 meciuri la Dijon, a marcat două goluri şi a oferit 4 pase decisive. 

Afla mai multe despre: dijon-alex dobre-franţa 

viewscnt
Articole similare