Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Ioniţă nu s-a mai putut abţine: ”Problema mea e că sunt foarte sincer”. Ce subiect îşi doreşte să fie uitat

Alex Ioniţă nu s-a mai putut abţine: ”Problema mea e că sunt foarte sincer”. Ce subiect îşi doreşte să fie uitat

CFR Cluj

Comentarii

Alex Ioniţă a marcat pentru CFR Cluj în meciul de la Voluntari şi a avut o evoluţie bună, iar la final a vorbit despre modul în care a reuşit să-şi facă loc printre titularii campioanei.

Ioniţă a recunoscut că a avut probleme cu greutatea şi i-a mulţumit lui Edward Iordănescu că nu l-a folosit la începutul sezonului pentru că nu ar fi putut să dea un randament foarte bun.

Eu nu trebuie să dau nimănui nicio palmă. Trebuie să-mi văd de treaba mea şi să joc cât mai bine. Problema mea e că sunt foarte sincer, probabil trebuia să ascund că am probleme cu greutatea. Sunt şi alţi mari fotbalişti care au probleme cu kilogramele, dar eu am rezolvat repede acest lucru. 

Se vede pe teren că acum mă simt bine. Trebuie să se uite acest subiect pentru că am dovedit pe teren că am trecut peste această problemă.

Cu domnul Edi sunt sigur că aveam mai multe şanse să joc, dar nu eram pregătit 100%. Mi-a făcut un bine că nu m-a băgat în primele meciuri. Mi-am dat seama că am nevoie să slăbesc şi mai mult şi să trag mai tare la antrenamente”, a spus Alex Ioniţă, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alex ionitacfr cluj,  

viewscnt
Articole similare