Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Paşcanu a fost întrebat despre ce oferte a primit din Liga 1. Cum a răspuns fundaşul lui Leicester

Alex Paşcanu a fost întrebat despre ce oferte a primit din Liga 1. Cum a răspuns fundaşul lui Leicester

Superliga

Comentarii

Evoluţiile foarte bune de la naţionala de tineret l-au adus pe Alex Paşcanu în atenţia cluburilor importante în Liga 1, dar fundaşul lui Leicester U23 spune că n-a avut nicio discuţie oficială şi că se concentrează pe activitatea de la echipa de club.

Fundaşul în vârstă de 20 de ani este unul dintre jucătorii în care românii îşi pun speranţe, mai ales că naţionala României suferă pe acel post. De altfel, Paşcanu a fost chemat în premieră de Cosmin Contra pentru meciurile cu Lituania şi cu Muntenegru din Liga Naţiunilor.

Jocurile bune de la naţionala de tineret, alături de care s-a calificat la EURO 2019, l-au făcut însă interesant şi pentru echipe precum Craiova şi FCSB, însă Alexandru Paşcanu spune că n-a primit nicio ofertă oficială:

”Am văzut, dar deocamdată nu ştiu nimic, îmi văd de treabă la club, la Leicester şi să îmi văd de treabă acolo şi să trag cât mai tare. (n.r. întrebat dacă şi-ar dori să ajungă la FCSB sau la Craiova) Nu ştiu. Chiar nu am nicio preferată”, a declarat Alex Paşcanu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alexandru pascanuleicesterfcsbcs u craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare