Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexa a anunţat când va reveni Alibec pe teren. Antrenorul giurgiuvenilor a confirmat venirea lui Budescu la echipa

Alexa a anunţat când va reveni Alibec pe teren. Antrenorul giurgiuvenilor a confirmat venirea lui Budescu la echipa

Fotbal

Comentarii

Echipa Astra Giurgiu a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei FC Viitorul, în etapa a VI-a a Ligii 1.

La finalul partidei, antrenorul giurgiuvenilor a susţinut că rezultatul este unul echitabil. ”Un joc bun al nostru. Am făcut pressing, i-am luat de sus pe cei de la Viitorul.

Cred că este un rezultat echitabil, mi-am felicitat jucătorii pentru că au avut o atitudine foarte bună, au interpretat foarte bine fazele”, a spus Alexa la finalul meciului.

Cât mai durează până revine Alibec? ”Două săptămâni”, a răspus Alexa, care a confirmat şi zvonurile care îl dădeau pe Budescu la Astra. ”Este jucătorul nostru. Este un jucător excepţional şi îl aşteptăm”.

Tamaş se bucură de susţinerea antrenorului cu toate că a marcat un autogol care i-a privat pe giurgiuveni de două puncte: ”O evoluţie foarte bună. Apreciez genul acesta de fundaş, care riscă autogolul decât să fie fricos. A făcut un meci foarte bun, a fost liderul echipei şi îl felicit pentru evoluţie”,  a mai spus Alexa.

Afla mai multe despre: alexaalibecbudescu 

viewscnt
Articole similare