Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexa după primul meci pe banca Rapidului: ”Sunt foarte supărat. Ca manieră de joc am fost peste ei!”

Alexa după primul meci pe banca Rapidului: ”Sunt foarte supărat. Ca manieră de joc am fost peste ei!”

Rapid

Comentarii

CS Mioveni a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, marţi, pe teren propriu, în compania formaţiei Rapid, în play-off-ul Ligii a II-a.

După meci, Dan Alexa, noul antrenor al Rapidului a explicat: ”Am ales soluţia greşită tot timpul, atunci când am avut situaţii bune de gol, nu am reuşit să le fructificăm. Ca manieră de joc am fost peste ei, dar din păcate ne lipseşte agresivitatea şi uneori, execuţia”

Echipa din Mioveni a evoluat cu un jucător mai puţin din minutul 57, după eliminarea lui Raul Costin: ”Am încerct cu doi atacanţi după ce a fost eliminat Costin, dar din păcate nu am găsit soluţiile potrivite în careul advers”

Pentru Rapid urmează un meci extrem de important cu Petrolul: ”Fiecare joc este ca o finală. După rezultatele din primele meciuri am rămas cam la acelaşi nivel. Din păcate, repet, sunt supărat. Trebuia să câştigăm astăzi. Am avut o dinamică foarte bună, dar dacă aveam mai multe meciuri eram foarte liniştit. Din nefericire mai avem doar patru. Fiecare moment poate fi decisiv” a mărturisit Alexa.

Panduru a fost cooptat de Reghecampf în stafful său la Al Wasl: ”Mă bucur pentru el, cred că i-a lipsit ”iarba”. Un om care a făcut ceva în fotbal, faptul că reintră în circuit mă bucură”

Play-off-ul ligii a doua va avea cinci runde, în care vor fi decise echipele promovate şi reprezentanta care va disputa barajul pentru prima ligă.

Vor promova primele două clasate, iar echipa de pe locul 3 va juca un baraj cu formaţia de pe locul 12 din Liga I.

Afla mai multe despre: dan alexa 

viewscnt
Articole similare