Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Chipciu a primit şansa carierei! Internaţionalul român a fost antrenat de Pep Guardiola. Cum s-a întâmplat

Alexandru Chipciu a primit şansa carierei! Internaţionalul român a fost antrenat de Pep Guardiola. Cum s-a întâmplat

Echipa națională

Comentarii

Alexandru Chipciu (30 de ani) nu a jucat la Anderlecht în acest sezon, însă a primit şansa carierei miercuri seară, atunci când a fost antrenat de Josep Guardiola.

Totul s-a întâmplat la meciul de retragere al lui Vincent Kompany. Alexandru Chipciu a primit oportunitatea de a juca în echipa legendelor lui Manchester City împotriva echipei formate din legendele din Premier League. 

"Una dintre cele mai frumoase zile din viata mea. Am fost pe teren si am jucat alaturi de legende ale fotbalului precum Paul Scholes, Ryan Giggs, Van der Sar, Gary Neville, Robin Van Persie sau Jamie Carragher, iar pentru un meci l-am avut antrenor pe Guardiola", a scris Chipciu într-o postare făcută pe contul oficial de Facebook. 

Chipciu, care a jucat în meciurile cu Spania şi Malta, a rămas în acest sezon la Anderlecht, acolo unde Kompany contează pe el pentru a fi o soluţie pentru postul de fundaş dreapta. 

Meciul dintre legendele de la Manchester City şi cele din Premier League s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Martin Petrov şi Benjani au marcat pentru City, în timp ce Robbie Keane şi Robin van Persie au înscris pentru echipa din Premier League. Banii strânşi în urma acestui amical vor fi donaţi organizaţiei Tackle4MCR, a lui Kompany, care va ajuta persoanele fără adăpost din Manchester.

Kompany, în vârstă de 33 de ani, care a plecat la Anderlecht în vară, nu a jucat din cauza unei accidentări la picior. În luna mai, fundaşul belgian Vincent Kompany a jucat ultimul său meci pentru Manchester City, în finala Cupei Angliei cu Watford, scor 6-0.

Afla mai multe despre: chipciuguardiola 

viewscnt
Articole similare