Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Maxim, din nou în cărţi pentru un transfer tare! Ce echipă a pus ochii pe mijlocaşul român

Alexandru Maxim, din nou în cărţi pentru un transfer tare! Ce echipă a pus ochii pe mijlocaşul român

Stranieri

Comentarii

Alexandru Maxim (30 de ani) e din nou în cărţi pentru un transfer tare, după ce mutarea la Beşiktaş a căzut. Şefii "Vulturilor" au refuzat cererea lui Sergen Yalcin de a-l transfera pe Maxim, dar o altă echipă mare din Turcia a intrat pe fir. Este vorba despre Fenerbahce, echipă care a terminat pe locul trei sezonul în Turcia.

Alexandru Maxim, din nou în cărţi pentru un transfer tare! Fenerbahce îl vrea pe român

La capătul unui sezon foarte bun, Alexandru Maxim ar putea prinde un transfer important. Dorit de Beşiktaş, transferul românului pe Vodafone Arena a fost refuzat de şefi în ciuda dorinţei antrenorului Sergen Yalcin, dar se pare că tot nu va rămâne la Gaziantep FK în această vară. Potrivit site-ului olaymedya.com, Maxim a intrat pe lista de transferuri a lui Fenerbahce.

Sursa citată nu pomeneşte nimic despre suma de transfer, dar potrivit şefii lui Gaziantep FK au cerut trei milioane de euro pentru a fi de acord să-l lase la Beşiktaş, deci cel mai probabil nu vor lăsa la preţ nici de această dată: "Fenerbahce e interesată de transferul lui Alexandru Maxim, fotbalistul de 30 de ani de la Gaziantep FK, care a avut un sezon de succes!", scrie olaymedia.com.

Adus de Marius Şumudică în Turcia, la Gaziantep FK, iniţial împrumut şi apoi transfer definitiv, Alexandru Maxim a impresionat încă din primul moment. Mijlocaşul român a intrat direct titular şi a marcat în total 16 goluri pentru formaţia turcă, pentru care a reuşit şi trei pase de gol.

După un sezon foarte bun făcut de Alexandru Maxim în Turcia, şefii lui Gaziantep FK vor să facă profit cu fotbalistul român, care mai are doar un an de contract. Cifrele lui Maxim îi ajută să ceară o sumă destul de mare pentru a fi de acord cu despărţirea. Gaziantep FK cere nu mai puţin de trei milioane de euro pentru serviciile mijlocaşului din România.

Lotul lui Fenerbahce e cotat la 111,13 milioane de euro în prezent.

  • 3,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Maxim în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alexandru maxim transfer fenerbahcemaxim transfer fenerbahcefenerbahce transfer alexandru maximalexandru maxim fenerbahce 

viewscnt
Articole similare