Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Maxim, uluit de "masacrul" din Barcelona - Bayern 2-8: "Sincer, rar mi-a fost dat să văd. A fost incredibil!"

Alexandru Maxim, uluit de "masacrul" din Barcelona - Bayern 2-8: "Sincer, rar mi-a fost dat să văd. A fost incredibil!"

Stranieri

Comentarii

Alexandru Maxim (30 de ani), noul fotbalist al lui Gaziantep FK, echipa lui Marius Şumudică, a comentat la plecarea din România cele întâmplate în meciul FC Barcelona - Bayern Munchen 2-8, din sferturile Ligii Campionilor. Fostul fotbalist de la VfB Stuttgart şi Mainz a spus că rar i-a fost dat să vadă un asemenea mec şi că nu se aştepta la un aşa scor.

Barcelona a fost demolată de Bayern în sferturile Ligii Campionilor, 2-8 pe Estadio Da Luz din Lisabona, iar clubul de pe Camp Nou se zbate să iasă din mediocritatea în care a fost aruncat de un management foarte prost al preşedintelui Josep Maria Bartomeu. Fost jucător în Bundesliga, la VfB Stuttgart şi Mainz, Alexandru Maxim a comentat deznodământul partidei, pe aeroport, înainte de plecarea în Turcia.

"Sincer, rar mi-a fost dat să văd aşa ceva în ultima perioadă, cred că a făcut instrucţie Bayern cu Barcelona. Nu pot să zic că e o surpriză, în acelaşi timp nu mă aşteptam pentru că ei nu au avut meciuri oficiale şi nu e aşa de simplu, însă a fost incredibil ce s-a întâmplat", a spus Alexandru Maxim, la plecare.

Din 2013 până în 2020, Alexandru Maxim a fost legitimat şi a jucat la echipe din Germania, VfB Stuttgart şi Mainz. Acum, decarul naţionalei României a semnat cu Gaziantep FK, echipa lui Marius Şumudică, pentru care a evoluat în ultimele luni sub formă de împrumut şi a marcat de şapte ori, oferind şi două pase decisive.

  • 2,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Maxim, potrivit specialiştilor de la transfermarkt

Afla mai multe despre: alexandru maximbarcelona bayernliga campionilor 

viewscnt
Articole similare