Experiențe împreună.
You are here:

Alexandru Mitriţă inclus într-un top select de americani. Românul, printre cele mai scumpe transferuri din istoria MLS

Alexandru Mitriţă inclus într-un top select de americani. Românul, printre cele mai scumpe transferuri din istoria MLS

Stranieri

Comentarii

Alexandru Mitriţă a ajuns la New York FC de la Universitatea Craiova. Oltenii au încasat 8.8 milioane de dolari pentru acest transfer, scrie futboltotal.com.

Publicaţia amintită l-a inclus astfel pe internaţionalul român într-un top al celor mai scumpi jucători din toate timpurile, transferaţi vreodată în Major League Soccer.

Mitriţă face parte dintr-un grup select de jucători, în care lider este Rodolfo Pizarro, achiziţionat de Inter Miami pentru 17 milioane de dolari. În acelaşi top este inclus şi fostul jucător de la Real Madrid şi Manchester United, Javier "Chicharito" Hernandez, cumpărat de LA Galaxy pentru 10 milioane de dolari.

Top 10 cei mai scumpi jucători transferaţi vreodată în MLS:

10. Alex Mitriţă 8.8 milioane $
9. Matias Pellegrini 9 milioane $
8. Chicharito 10 milioane $
7. Brian Fernandez 10 milioane $
6. Alan Pulido 10 milioane $
5. Alejandro Pozuelo 10 milioane $
4. Brian Rodriguez 11.4 milioane $
3. Ezequiel Barco 13.5 milioane $
2. Gonzalo Martinez 16 milioane $
1. Rodolfo Pizarro 17 milioane $

Sezon nou, antrenor nou pentru Mitriţă

Alexandru Mitriţă (24 de ani) are un nou antrenor la New York City FC. Ronny Deila (44 de ani) a fost numit oficial ca noul tehnician al echipei din SUA, iar acesta îl va avea sub comandă şi pe românul Mitriţă. Cei de la New York au făcut anunţul oficial.

Deila e un nume important în fotbalul european, care a câştigat de trei ori titlul de campion, de două ori cu Celtic şi o dată cu Stromsgodset. Antrenorul norvegian a semnat un contract pe trei ani cu New York City FC, conform anunţului făcut de americani. Înainte de a semna cu echipa din SUA, Ronny Deila antrena la Valerenga.

viewscnt
Articole similare