Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Mitriţă mai are de aşteptat. MLS nu se grăbeşte să reia partidele din campionat

Alexandru Mitriţă mai are de aşteptat. MLS nu se grăbeşte să reia partidele din campionat

Fotbal

Comentarii

Liga Nord-americană de fotbal (MLS) a anunţat, vineri, că meciurile din acest sezon, suspendate din cauza pandemiei de coronavirus, nu se vor relua mai devreme de 8 iunie.

Oficialii din MLS au decis ca sezonu de fotbal să nu se reia mai devreme de 8 iunie, din cauza numărului alarmant de cazuri COVID-19 de peste Ocean. Pandemia a început mult mai târziu în SUA decât în celelalte ţări europene, cu toate acestea, a devenit rapid cel mai mare focar de infecţie din lume, cu peste 700.000 de cazuri pozitive şi peste 35.000 de persoane decedate.

 MLS s-a întrerupt la 12 martie, după disputarea a doar două etape. În campionatul de fotbal al Statelor Unite ale Americii evoluează şi internaţionalul român Alexandru Mitriţă, la New York City.

"MLS discută mai multe formate pentru a se juca tot sezonul 2020, inclusiv amânarea finalei pentru decembrie sau mai târziu", a precizat liga nord-americană.

Liga a menţionat că discută cu sindicatul jucătorilor pentru a se găsi un mod de plată a fotbaliştilor, ca urmare a impactului financiar al pandemiei.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare