Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Paşcanu, ales în echipa etapei din LaLiga 2. Ponferradina luptă pentru promovare în acest sezon

Alexandru Paşcanu, ales în echipa etapei din LaLiga 2. Ponferradina luptă pentru promovare în acest sezon

Stranieri

Comentarii

Fundaşul central român Alexandru Paşcanu (22 de ani), împrumutat de CFR Cluj pentru două sezoane în liga secundă din Spania, la Ponferradina a fost ales în echipa ideală a etapei cu numărul 19 din La Liga Smart Bank (LaLiga 2).

În ultima rundă, Ponferradina a trecut pe teren propriu de Real Oviedo, scor 1-0, însă scorul ar fi putut fi mai mare dacă Yuri nu ar fi fi ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 88. Cu toate acestea, oaspeţii de la Oviedo nu au fost prea periculoşi în acest meci, graţie şi fundaşului român Alexandru Paşcanu, care a jucat fără greşeală.

"Internaţionalul român a fost una dintre cheile apărării lui Ponferaddina. Atacurile celor de la Oviedo s-au încheiat aproape toate în zona lui, de parcă ar fi acoperit mai multe posturi deodată", au scris spaniolii de la Grada3.com.

După 19 etape, Ponferradina este pe locul 7, la 1 punct de locurile care asigură prezenţa în barajul pentru promovarea în La Liga, şi la 11 de locurile care aduc promovarea directă în La Liga. Pentru moment, primele trei locuri sunt ocupate de Espanyol - 42 puncte, Mallorca - 41 puncte şi Almeria - 38 puncte.

În şase meciuri din cele 13 în care a fost titular în defensivă, Ponferradina nu a încasat gol, bilanţul fiind: 8 victorii, 3 înfrângeri şi 2 egaluri. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare