Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Paşcanu, lăudat de presa spaniolă pentru prestaţiile de la Ponferradina. "Sosirea lui a întărit apărarea"

Alexandru Paşcanu, lăudat de presa spaniolă pentru prestaţiile de la Ponferradina. "Sosirea lui a întărit apărarea"

Fotbal

Comentarii

Alexandru Paşcanu (22 de ani), împrumutat de CFR Cluj în liga secundă spaniolă, la Ponferradina, a făcut un meci perfect, weekend-ul trecut, în victoria pe care echipa sa a înregistrat-o pe teren propriu, împotriva celor de la Rayo Vallecano, scor 3-0.

După trei etape, Ponferradina este pe locul 4, cu 6 puncte, iar de când Alexandru Paşcanu a intrat în primul 11, echipa nu a mai încasat gol şi a înregistrat două succese: 2-0 la Albacete şi 3-0, acasă, cu Rayo Vallecano.

Presa din Spania a sesizat forma foarte bună traversată de fundaşul român şi l-a lăudat pentru prestaţiile sale impecabile, pe alocuri surprinzătoare. Ponferradina nu este văzută ca o formaţie cu pretenţii la promovarea în La Liga, însă ultimele meciuri i-au făcut pe fani să viseze frumos.

În La Liga 2 mai evoluează formaţii de tradiţie din fotbalul spaniol, precum Sporting Gijon, Espanyol Barcelona, Leganse, Malaga, Rayo Vallecano, Mallorca, Almeria, Las Palmas, Zaragoza, Girona sau Albacete.

"Sosirea lui Paşcanu, absent împotriva celor de la Castellon pentru că a fost chemat la echipa naţională de tineret a României, a întărit o apărare care a suferit mult din cauza problemelor din flancul stâng, după accidentările lui Rios Reina şi Adri Castellano", au notat spanolii de AS.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare