Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Răuţă a criticat arbitrajul după ce a fost eliminat în derby-ul cu FCSB! ”De abia l-am atins. Prea uşor suntem eliminaţi!”

Alexandru Răuţă a criticat arbitrajul după ce a fost eliminat în derby-ul cu FCSB! ”De abia l-am atins. Prea uşor suntem eliminaţi!”

Dinamo București

Comentarii

FCSB a învins, duminică seara, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii 1, în care gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 35.

Partida s-a dezechilibrat după ce Alexandru Răuţă a văzut al doilea galben în decurs de doar câteva minute. După meci, mijlocaşul şi-a găsit scuze şi a acuzat arbitrajul din România. 

”De abia l-am atins. Prea uşor suntem eliminaţi!”

”Cred că a fost primul acordat foarte, foarte uşor. Se vede şi pe reluări că nu l-am atins. La al doilea fault de abia l-am atins. Prea uşor suntem eliminaţi. Da, îmi reproşez, dar ştiţi cum e adrenalina meciului. Mister m-a încurajat, mi-a spus să ţin capul sus.

Nici norocul nu e de partea noastră, la noi cine vine, marchează super goluri. Nu ştiu dacă părea scrisă soarta meciului. Este greu când joci în 10. Trebuie să mergem înainte, pentru că ne aşteaptă o deplasare grea la Botoşani. Sună dureros 9-0. Anul trecut, i-am bătut şi noi.

Anul acesta au fost mai buni ca noi, trebuie să recunoaştem. Dinamo pe care o ştia toată lumea nu mai e demult. Încercăm să facem un grup, să-i integrăm pe cei noi. S-a văzut o schimbare şi astăzi, şi la meciul de la Piteşti. Ne antrenăm foarte bine. La Piteşti am avut gol valabil, astăzi eliminare.

Sunt momente cheie în joc. Sperăm să facem puncte, pentru că altfel în play-out o să ne fie foarte greu. Nu dorim răul altora. Cine merită să rămână în Liga 1, să rămână. Cine nu, la Liga 2. Chiar şi Dinamo. Dar eu sunt convins că ne salvăm, chiar şi fără baraj”, a spus Alexandru Răuţă.

FCSB ocupă locul doi în clasamentul Ligii 1, cu 51 de puncte, cu şapte mai puţine decât liderul CFR Cluj, care însă încă nu a jucat în etapa 23. Dinamo este pe penultima poziţie, 15, cu 12 puncte, cu unul mai mult decât ultima clasată, Academica Clinceni.

Afla mai multe despre: dinamo-fcsb-răuţă 

viewscnt
Articole similare