Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alin Dudea s-a întors la Dinamo. A fost căpitan în Liga 2 sezonul trecut

Alin Dudea s-a întors la Dinamo. A fost căpitan în Liga 2 sezonul trecut

Superliga

Comentarii

Dinamo are, în continuare, interzis la transferuri până nu îşi rezolvă problemele financiare.

Alin Dudea s-a întors la Dinamo

Pentru a rezolva probleme din partea defensivă, oficialii lui Dinamo s-au gândit să îl readucă la echipă pe Alin Dudea (24 de ani).

Fotbalistul a fost împrumutat sezonul trecut la CSM Reşiţa, echipă care a şi retrogradat în Liga 3, unde el a fost pus de Alin Minteuan drept căpitan.

Iar acum Dudea a fost dispusă să vină să pună umărul la salvarea echipei. Oficialii l-au chemat şi el a răspuns pozitiv, astfel că fundaşul deja se antrenează cu restul echipei.

O accidentare gravă i-a dat bătăi de cap lui Dudea sezonul trecut, când o problemă la genunchi l-a scos din circuit timp de doua-trei luni.

Fundaşul îi are pe postul său pe Ehmann şi Giafer. 

EXCLUSIV | Dario Bonetti nu a semnat contractul cu Dinamo. Ultimele detalii despre situaţia din Ştefan cel Mare

Dinamo nu are încă, în mod oficial, antrenor după plecarea lui Duşan Uhrin. Telekom Sport a aflat că Dario Bonetti, cel chemat să ocupe banca tehnică, nu a semnat deocamdată contractul cu formaţia din Ştefan cel Mare. Bonetti i-a mai antrenat pe "câini" în două rânduri, între iunie şi octombrie 2009, dar şi între aprilie şi noiembrie 2012.

Venit în România pentru a prelua pe Dinamo de la Duşan Uhrin, Dario Bonetii a mers, marţi, la Săftica, dar doar a urmărit şedinţa de pregătire a "câinilor", a aflat Telekom Sport. Acesta a fost condusă de secundul Mihăescu. În plus, potrivit surselor Telekom Sport, antrenorul italian nu a semnat, încă, contractul de antrenor la Dinamo.

Afla mai multe despre: dinamoalin dudea 

viewscnt
Articole similare