Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alin Stoica îl "distruge" pe Gică Hagi, după transferul lui Radu Drăguşin: "Bine că n-a ajuns pe mâna lui, toţi revin cu coada între picioare"

Alin Stoica îl "distruge" pe Gică Hagi, după transferul lui Radu Drăguşin: "Bine că n-a ajuns pe mâna lui, toţi revin cu coada între picioare"

Fotbal

Comentarii

Alin Stoica a vorbit despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham, dar şi despre diferenţele dintre fotbaliştii crescuţi la Academia Gică Hagi şi Radu Drăguşin.

Fiul câştigătorului Cupei Campionilor Europeni în 1986, Tudorel Stoica, a evidenţiat faptul că Radu Drăguşin nu ar fi prins o astfel de mutare la un club important al Europei dacă acesta ar fi crescut la academia lui Gică Hagi.

Transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham reprezintă o performanţă mai mare decât calificarea României la EURO 2024, consideră Alin Stoica.

"Şansa" lui Radu Drăguşin, în ochii lui Alin Stoica

Fostul jucător de la Anderlecht consideră faptul că Drăguşin a avut şansă că nu şi-a făcut junioratul în cadrul Academiei Gică Hagi.

"Şansa acestui Radu Drăguşin a fost că nu a intrat pe mâna academiei lui Gică Hagi. Dacă intra pe mâna lui Gică Hagi şi pleca în străinătate de la echipă lui Gică, vă spun eu că el avea soarta lui Ianis Hagi, Cicâldău, Tudor Băluţă şi lista poate continua.

Aproape toţi cei care au plecat de la Hagi se plimbă de la o echipă la alta că nu fac faţă în strainătate. Sau revin tot la Hagi cu coada intre picioare. Şi nu e vina lor. E vina profesorului Hagi.

Degeaba îi bagi tu în regim de şcoală, îi pui de mici sa înveţe limbă străină, le aplici un sistem de pregătire, când tu profesorul Hagi îi înjuri pe teren ca la uşa cortului. Când jucătorii ăştia ai lui Hagi ajung în străinătate sunt speriaţi de bombe.

Voi credeţi că prin străinătate jucătorii sunt înjuraţi aşa cum îi înjură Hagi? După ce au luat contact cu antrenorii de la echipe repective şi intră în programul lor de pregătire sunt speriaţi de bombe", a spus Alin Stoica, conform Prosport.

Stoica a continuat să vorbească despre Hagi, dar şi despre lipsa lui de încredere în ceea ce priveşte interesul lui Bayern Munchen pentru Radu Drăguşin.

"În străinătate e altă mentalitate şi de aia cei de la Hagi nu reuşesc. Iar eu Alin Stoica dacă spun lucrurilor pe nume sunt imediat criticat de unul şi altul de prin România. Unii de la Hagi sunt umflaţi artificial cu pompa, iar când ajuns pe la echipele din străinătate rup băncile de rezerve sau sunt trimişi foarte repede acasă.

Şi acum aşa vrea să vă mai spun ceva şi de Drăguşin. Sigur el a fost dorit de Bayern? Eu unul mă îndoiesc că Bayern l-a dorit cu adevărat pe Drăguşin.

În primul rând Bayern dacă voia un jucător tânăr de valoarea acestei echipe, atunci se ducea după Araujo de la Barcelona. Radu Draguşin încă nu are valoarea lui Araujo, deşi nu e aşa de mare diferenţă de vârstă între ei." a spus Stoica.

Alin Stoica a evidenţiat şi contribuţia impresarului Florin Manea în transferul lui Drăguşin la Tottenham.

"Însă, la noi mai sunt şi jocurile astea ale impresarilor. Florin Manea şi-a făcut treaba foarte bine. A reuşit să îşi ducă jucătorul la un club bun din Anglia, după ce a fost plimbat pe la Napoli, Barcelona, Bayern, însă cu tot respectul: Tottenham nu prea se mai bate pentru trofee în Anglia.

Dar, chiar şi aşa transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham pentru mine este o performanţă mai mare şi faţă de calificarea României la EURO. Bravo lui Radu Drăguşin." a încheiat Alin Stoica.

 

Afla mai multe despre: alin stoicagica hagiradu dragusinfarultottenham 

viewscnt
Articole similare