Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Allakharam Esteki şi-a găsit echipă, după despărţirea de CSM Bucureşti. Va juca în prima ligă din Spania

Allakharam Esteki şi-a găsit echipă, după despărţirea de CSM Bucureşti. Va juca în prima ligă din Spania

Handbal

Comentarii

Fostul handbalist al celor de la Dinamo şi CSM Bucureşti, iranianul Allahkaram Esteki (31 de ani) a semnat cu formaţia spaniolă BM Puente Genil, formaţie clasată pe locul 10 în Liga ASOBAL, prima scenă a handbalului din Spania.

Iranianul Allakharam Esteki evoluează pe postul de inter stânga şi a venit să ajute formaţia lui Paco Bustos până la sfârşitul acestui sezon, cu opţiunea de a-şi prelungi contractul în funcţie de obiectivele echipei, dar şi ale jucătorului.
 

Handbalistul măsoară 1,95 metri şi cântăreşte 106 kilograme, iar ultima dată a evoluat pentru CSM Bucureşti. De asemenea, Esteki a jucat în perioada 2016-2019 la Dinamo Bucureşit, acolo unde a cucerit două tituluri de campion (2017 şi 2018) şi o Cupă a României (2017). În plus, acesta este şi campion al Franţei cu Montpellier, în 2015, chiar dacă nu a evoluat foarte mult pentru colosul francez.

Fratele său, Sajad Esteki, unul dintre cei mai valoroşi jucători străini care au trecut prin Liga Naţională vreodată, joacă la Cesson, formaţia care ocupă locul patru în liga secundă din Franţa.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare