Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Allegri, cerinţă specială pentru şefii lui Juventus: un mijlocaş de la Arsenal! "Bătrâna Doamnă" vrea să-l deturneze din drumul spre o rivală

Allegri, cerinţă specială pentru şefii lui Juventus: un mijlocaş de la Arsenal! "Bătrâna Doamnă" vrea să-l deturneze din drumul spre o rivală

Juventus

Comentarii

Granit Xhaka (28 de ani), căpitanul naţionalei Elveţiei, a intrat pe lista de transferuri a lui Juventus. "Bătrâna Doamnă" îl vrea pe mijlocaşul lui Arsenal.

Unul dintre jucătorii care a ieşit cel mai mult în evidenţă la EURO 2020, Xhaka e pe punctul de a pleca de la Arsenal şi, după ce s-a scris că Roma e aproape să-l tranfere, Juventus a intrat pe fir. The Sun scrie că Massimiliano Allegri, antrenorului lui Juventus, e cel care l-a cerut pe mijlocaşul elveţian la Torino.

Allegri vrea un mijlocaş box-to-box, care să poată să şi atace, dar să fie şi bun în defensivă, iar Granit Xhaka e un jucător care corespunde profilului căutat. Arsenal e gata să se despartă de Xhaka, de aceea AS Roma dăduse deja startul negocierilor, dar rămâne de văzut ce va alege acum jucătorul având în vedere că Juventus e un club mult mai puternic în momentul de faţă.

Xhaka a jucat 3.696 de minute în 45 de meciuri din toate competiţiile sezonului trecut la Arsenal, timp în care a marcat o dată şi a livrat două pase de gol.

Afla mai multe despre: xhakajuventustransferofertainteres 

viewscnt
Articole similare