Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am avut momente când m-am simţit singur! Am plâns nopţi întregi!” Mihai Iosif, declaraţii emoţionante după egalul cu Sepsi. Ce obiectiv are la Rapid

”Am avut momente când m-am simţit singur! Am plâns nopţi întregi!” Mihai Iosif, declaraţii emoţionante după egalul cu Sepsi. Ce obiectiv are la Rapid

Rapid

Comentarii

Sepsi şi Rapid au terminat la egalitate, 2-2, într-un meci din etapa a 11-a din Liga 1.

Mihai Iosif nu are drept să stea pe banca echipei Rapid, după regulile impuse de FRF. Antrenorul a oferit mai multe declaraţii emoţionante la sfârşitul partidei. El a declarat că are ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare. 

”Am început foarte bine jocul. Am avut 2-0 după care ne-am crezut învingători. După 15 minute, am uitat că meciul are 90 de minute. Am jucat din nou în 10 oameni, asta deja... din nou, am primit penalty, nu ştiu dacă a fost penalty sau nu, şi nici roşu. 

Rapidul din primele etape e tot acolo. Eşecurile noastre, cel puţin pe mine, m-au făcut mai puternic, sub nicio formă mai slab.  Asta trebuie să ştie absolut toată lumea. Am stat, am avut momente când m-am simţit singur, m-am simţit trist, dar după aceea, am stat şi m-am gândit la câte am realizat. De unde am plecat eu împreună cu aceşti băieţi minunaţi şi mi-am dat seama că, de fapt, aceste eşecuri din ultimele meciuri, nu mă refer la cel de azi, pe mine, atât pe mine, cât şi pe ei, ne-au făcut mai puternici, mai uniţi. 

Vânat mă simt de când am preluat Rapidul şi eram pe locul 11-13. N-am nicio problemă, v-am spus, sunt mai puternic ca niciodată. Nu sunt o persoană care caută alibiuri, am avut penalty cu Mediaş, cu Voluntari, în două meciuri în care nu am jucat cel mai strălucit fotbal. De un an de zile se fac valuri, de când am avut sanşe la promovare. Nu mi-a spus nimeni că n-aş avea credit eu, am obiectiv salvarea de la retrogradare, se ştie foarte clar”, a spus Mihai Iosif, la sfârşitul meciului. 

Afla mai multe despre: rapid-sepsi-mihai iosif 

viewscnt
Articole similare