Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am avut un penalty clar!” Ouzounidis, după prima înfrângere în Bănie: ”Micile detalii fac diferenţa”

”Am avut un penalty clar!” Ouzounidis, după prima înfrângere în Bănie: ”Micile detalii fac diferenţa”
Comentarii

Universitatea Craiova a fost învinsă, sâmbătă seară, în deplasare la Buzău, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii 1. Singurul gol a fost marcat de Paul Iacob.

A fost o primă repriză modestă la Buzău între cele două formaţii, care nu au reuşit să se apropie prea des de ţintă. Doar Paul Papp putea marca în finalul primei părţi, dar Aioani a fost atent. La reluare, Craiova a mizat mult pe posesie, Chindia pe contraatac. Cu Daniel Popa în rol de ”ghimpe” în coasta adversarilor, gazdele au avut nevoie de intrarea lui Neguţ pentru a dinamita defensiva oltenilor.

Pe traseul Berisha, Dumitraşcu, Neguţ s-a născut primul gol al meciului, din piciorul lui Paul Iacob. Acelaşi Iacob ratase cu câteva minute în urmă deschiderea scorului, când execuţia sa din penalty a lovit bara. Victorie pentru Chindia, a doua sub comanda lui Săndoi în acest sezon, în meciurile cu Universitatea Craiova.

”Micile detalii fac diferenţa” a spus Marinos Ouzounidis, antrenorul oltenilor, la finalul meciului. ”Eu zic că am avut un penalty clar în acest meci la Ivan. Nu cred că arbitrul nu a văzut faza asta. a atacat tehnicianul grec, arbitrajul lui Istvan Kovacs.

”Ulterior, după ce ei au ratat penalty-ul, am luat acel gol. Băieţii au încercat, nu am ce să le reproşez. Aşa se întâmplă când te deschizi, un singur contraatac este suficient uneori. Trebuie să vedem ce greşeli am făcut, iar marţi nu avem altă variantă decât victoria, pentru că este un singur meci. E un rezultat rău, dar mergem mai departe. Se întâmplă şi sincope. Nu arată cum vreau eu echipa, deocamdată. Trebuie să ne păstrăm calmul. Ne pierdem răbdarea dacă vedem că trece timpul şi nu marcăm. Construim bine, ajungem în treimea adversă, dar suntem slabi la finalizare. Cunoaştem problemele actuale. În Cupa României va fi un meci diferit pentru ambele echipe. Vom analiza partida, vom vedea ce greşeli am făcut. Marţi e un alt joc, nu avem a doua şansă a mai spus Ouzounidis, aflat la prima înfrângere de când a preluat Universitatea.

Nici Paul Papp nu a fost un om fericit la finalul partidei de la Buzău: ”Ei ne-au prins pe un contraatac şi am luat gol. Suntem foarte supăraţi, am pierdut trei puncte importante şi asta nu e bine. Încă nu s-a pierdut nimic. Sunt ferm convins că o să se mai piardă puncte. Am pierdut azi o bătălie, dar nu războiul.” a spus fundaşul oltenilor.

Chindia - Universitatea Craiova 1-0

Golul a fost marcat de Iacob, în minutul 80. În minutul 72, gazdele au ratat prin Iacob un penalti acordat după o ciocnire între Papp şi Neguţ.

Chindia Târgovişte: Aioani – Căpuşă, Piţian, Celea, C. Dinu – Dulca, Raţă (Kocic ’88), Iacob, Dumitraşcu – D. Popa (Neguţ ’55), D. Florea (Berisha ’74). Antrenor: Emil Săndoi

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (Fedele ’82), Papp, M. Constantin, Bancu – Nistor, Mateiu (Tudorie ’73), Cicâldău, Căpătînă (Camara ’61) – Ivan (Vătăjelu ’82), Baiaram (Screciu ’73). Antrenor: Marinos Ouzounidis

Afla mai multe despre: marinos ouzounidis 

viewscnt
Articole similare