Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Am băgat spaima în francezi! L'Equipe scrie despre "Mbappe de România", după ce atacantul FCSB-ului a făcut show contra Angliei

Am băgat spaima în francezi! L'Equipe scrie despre "Mbappe de România", după ce atacantul FCSB-ului a făcut show contra Angliei

Echipa națională

Comentarii

Prestigiosul cotidian francez L'Equipe scrie laudativ la adresa echipei naţionale de tineret a României, după victoria obţinută în faţa Angliei la Euro 2019, scor 4-2.

"România este solidă", titrează L'Equipe, care o consideră pe România drept candidată serioasă la câştigarea grupei din care face parte şi reprezentativa de tineret a Franţei.

Florinel Coman şi Ianis Hagi au fost remarcaţii francezilor, după succesul entuziasmant al tricolorilor mici.

"După înfrângerea usturătoare suferită marţi în faţa Franţei (1-2), atunci când a încasat două goluri în ultimele minute, Anglia a suferit o nouă dezamăgire contra României (2-4). Recunoscuţi pentru soliditatea lor, românii au şters pe jos cu Croaţia (4-1) în primul meci şi au ajuns astfel la opt goluri marcate în două meciuri, după dubla lui Coman (89, 90+3), după ce Anglia revenise la 2-2. Young Lions sunt eliminaţi, iar România lui Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe, şi el printre marcatori ieri, este o candidată serioasă la câştigarea grupei", mai notează cei de la L'Equipe.

Anglia - România 2-4. Victorie spectaculoasă pentru naţionala de tineret

Reprezentativa under 21 a României a învins, vineri, la Cesena, cu scorul de 4-2 (0-0), selecţionata Angliei, în etapa a doua a grupei C de la Campionatul European de tineret. Tricolorii au învins şi în prima etapă, scor 4-1 cu Croaţia, astfel că sunt pe primul loc în clasament, cu şase puncte, la egalitate cu Franţa, locul 2. Anglia şi Croaţia, fără punct la acest turneu final, sunt eliminate înaintea ultimei runde.

Echipa României a debutat cu victorie la competiţia din Italia şi San Marino, scor 4-1, cu naţionala Croaţiei, în timp ce Anglia a pierdut în ultimele minute meciul cu Franţa, scor 1-2.

În ultima etapă, la 24 iunie, vor avea loc meciurile: Franţa – România (Cesena, 22:00), Croaţia – Anglia (San Marino, 22:00).

Au marcat: Gray ’79, Abraham ‘87  / Puşcaş ’76 (penalti), Ianis Hagi ’85, Coman ’89, ‘90+3

 

Afla mai multe despre: lequipe 

viewscnt
Articole similare