Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am descoperit un jucător!”. Noul pariu al lui Mihai Stoica | EXCLUSIV

”Am descoperit un jucător!”. Noul pariu al lui Mihai Stoica | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

FCSB a încheiat anul cu victorie, la Iaşi, scor 3-1, şi o prindere trecerea în noul an pe prima poziţie a Superligii.

Formaţia antrenată de cuplul Mihai Pintilii-Elias Charalambous a obţinut şapte puncte în ultimele trei runde: 1-1 cu CFR Cluj, 3-0 cu Hermannstadt şi 3-1 cu Poli Iaşi, iar în afara consacraţilor Florinel Coman şi Darius Olaru, un alt nume s-a făcut remarcat.

Mihai Stoica îl laudă pe Mihai Lixandru: ”A fost excepţional”

Prezent în studioul Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a afirmat că echipa sa a câştigat un jucător în ultimele trei meciuri.

Este vorba despre mijlocaşul Mihai Lixandru (22 de ani), fotbalist care a alternat, în ultimii ani, între un jucător de perspectivă şi un jucător de duzină, în opinia unora.

Mihai Lixandru a fost utilizat în cea de-a doua repriză a meciului cu CFR Cluj, dar şi titular şi integralist în meciurile cu Hermannstadt şi Poli Iaşi, fiind un pilon important în tranziţia FCSB-ului, între apărare şi atac.

A alergat foarte mult, a ştiut când să ”bage osul”, nu s-a mai hazardat şi a jucat exact ceea ce i s-a cerut. Cum era de aşteptat, constanţa şi siguranţa sa nu au rămas neobservate.

Acum 10 zile, eram la Cluj, după ce pierdusem acasă cu Galaţiul şi fusesem eliminaţi de Craiova 1948 în Cupa României şi începuse meciul dezastruos pentru noi.

Declicul, golul marcat de Olaru, din pasa superbă a lui Coman, fază pe care aţi revăzut-o aseară, la faza penalty-ului 2, identică. Era ceea ce aşteptam. De acolo, totul a mers perfect.

Am jucat foarte bine. Şi la Cluj, în partea a doua a meciului, şi acasă cu Sibiul şi acum la Iaşi. Foarte bine. Cele mai bune evoluţii ale noastre din actuala ediţie de campionat.

Şi am descoperit un jucător: Mihai Lixandru. Noi am intrat 1-1 la pauză cu CFR şi l-am pierdut pe Olaru. Când îl pierzi pe Olaru, te gândeşti. Dar intrarea lui Lixandru a fost excepţională, iar evoluţiile sale au continuat pe linia aceasta”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mihai Lixandru este un produs al celor de la FCSB, iar în ultimii ani a fost împrumutat succesiv la Viitorul Târgu-Jiu, Gaz Metan şi CS Mioveni, în două rânduri.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Mihai Lixandru, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: mihai stoicamihai lixandrugigi becali 

viewscnt
Articole similare