Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am fost slabi rău. Mai rău de atât nu putem să fim”. Interimarul CFR-ului, reacţie ascuţită după ruşinea de pe terenul Farului: ”Recunoaştem superioritatea”

”Am fost slabi rău. Mai rău de atât nu putem să fim”. Interimarul CFR-ului, reacţie ascuţită după ruşinea de pe terenul Farului: ”Recunoaştem superioritatea”

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul interimar al celor de la CFR Cluj, Francisc Dican (56 de ani), a tras concluziile după eşecul la scor suferit pe terenul celor de la Farul Constanţa.

Farul Constanţa a învins-o, pe teren propriu, pe CFR Cluj, cu scorul de 5-1, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii.

Învingătorii au marcat prin Munteanu ’23, Cojocaru ’42, ’78, Grameni ’67 şi Ganea ’83. Pentru CFR Cluj a înscris Otele, în minutul 77.

Discursul ţinut la pauză în vestiarul CFR-ului: ”Mai rău de atât nu putem să fim”

La finalul meciului, Francisc Dican, tehnicianul interimar al CFR-ului, a precizat că echipa sa a avut o prestaţie foarte slabă, în special în prima repriză.

“Trebuie să fim oneşti şi să recunoaştem superioritatea Farului. După prima repriză în care n-am existat, am fost slabi rău, le-am spus la pauză, mai rău de atât nu putem să fim.

Am început mai bine a doua repriză, am avut două ocazii importante, dar pe contraatac s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Ne punem toţi întrebarea (n.r. dacă CFR va ocupa un loc de cupe europene). Dacă vom juca în halul acesta, va fi greu.

Bagheta magică este muncă şi iar muncă. Trebuie să munceşti şi să o iei de la început”, a declarat Dican, după meci.

În urma acestui rezultat, Farul a urcat pe locul 2, cu 32 de puncte, în timp ce CFR Cluj ocupă poziţia a 4-a, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: cfr clujsuperligafarul cfrfrancisc dican 

viewscnt
Articole similare