Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Am jucat patru ani acolo şi nu am ştiut că mai există altă echipă”. Declaraţia unei legende „aruncă în aer” oraşul Manchester

„Am jucat patru ani acolo şi nu am ştiut că mai există altă echipă”. Declaraţia unei legende „aruncă în aer” oraşul Manchester
Comentarii

Diego Forlan (40 de ani) rămâne îndrăgostit de Manchester United. Retras în 2019, fostul atacant uruguayan a făcut recent o declaraţie care îi va face pe fanii „diavolilor roşii” să îl păstreze definitiv în inimile lor.

Diego Forlan a jucat la Manchester United în perioada 2002-2004, iar clubul de pe Old Trafford i-a rămas în suflet atacantului care a îmbrăcat de 98 de ori tricoul „diavolilor roşii” şi care a marcat 17 goluri pentru aceştia în toate competiţiile.

Pentru a îşi demonstra devotamentul faţă de echipa pregătită acum de fostul său coleg de la United, Ole Gunnar Solskjaer, Forlan a pus paie pe foc în rivalitatea din oraş cu Manchester City.

„Am jucat patru ani la Man United şi nu am ştiut niciodată că mai există alt club în Manchester”, a fost declaraţia lui Diego Forlan.

Fostul atacant uruguayan are în palmares un titlu Premier League, o Cupă a Angliei şi o Supercupă a Angliei, toate câştigate cu Manchester United.

Afla mai multe despre: manchesterforlanunitedcity 

viewscnt
Articole similare