Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am produs o surpriză neplăcută!” Lucian Filip cheamă suporterii la stadion pentru derby-ul cu Dinamo: ”Să strângem rândurile!”

”Am produs o surpriză neplăcută!” Lucian Filip cheamă suporterii la stadion pentru derby-ul cu Dinamo: ”Să strângem rândurile!”

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat cu Academica Clinceni, scor 0-0, pe teren propriu, în etapa a XXIV-a a Ligii I, şi a ratat şansa de a ajunge la trei puncte de liderul CFR Cluj.

Remiza cu Academica Clinceni i-a lăsat un gust amar celui mai vechi jucător din lotul FCSB-ului, Lucian Filip: ”Din păcate, astăzi am făcut o partidă foarte slabă. Se pare că facem aceleaşi greşeli de anul trecut, unde am pierdut foarte multe puncte cu echipele mici. Dar îmi doresc ca la următorul meci să ne luăm revanşa faţă de fani şi să câştigăm cu Dinamo”

Filip a vorbit şi despre speculaţiile dinaintea partidei, speculaţii care se bazau pe relaţia bună dintre cele două cluburi: ”Au fost multe speculaţii, că avem meciul aranjat, că ei sunt satelitul nostru... din păcate, am produs o surpriză neplăcută şi îmi doresc să ne regăsim forma de anul trecut, să începem o nouă serie de victorii. Nu am avut ritm , nu am avut agresivitate şi nu ne-am creat ocazii mari de gol, cred că asta a fost cea mai mare problemă. Fotbalul e imprevizibil, poţi astăzi să joci foarte slab cu o echipă mică şi etapa viitoare să faci un meci foarte bun. Nu se ştie niciodată, din cauza asta vreau să ne mobilizăm. Să nu începem acum cu reproşurile, să strângem rândurile, pentru că avem multe meciuri de jucat”

”Aşteptăm suporterii în număr cât mai mare, ne bucurăm că a revenit şi galeria... (n.r păi a revenit, că astăzi...?) Ba au fost şi ne-au susţinut. Sper să vină alături de noi şi să putem să facem performanţă. Indiferent de poziţia din clasament, eu cred că tradiţia s-a păstrat. Trebuie să ne bucurăm de fotbal în primul rând şi sper să fie un spectacol” a mai spus Lucian Filip.

Afla mai multe despre: lucian filipfcsb 

viewscnt
Articole similare