Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Am vorbit cu Hagi şi Rivaldo!” Louis Munteanu, aproape de transferul definitiv în Superligă

„Am vorbit cu Hagi şi Rivaldo!” Louis Munteanu, aproape de transferul definitiv în Superligă

Farul Constanța

Comentarii

Louis Munteanu s-ar putea transfera definitiv la Farul Constanţa de la Fiorentina.

Louis Munteanu, dorit definitiv de o forţă din Superliga României

Cum şansele sale să prindă minute în tricoul Fiorentinei sunt mici, atacantul îşi doreşte cu orice preţ să se transfere definitiv în Superliga României, iar cluburile interesate nu sunt deloc puţine.

După Rapid şi FCSB, iată că şi „marinarii” lui Gică Hagi anunţă oficial că vor să-l păstreze în România pe vârful care le-a adus titlul în 2023. Ciprian Marica a dezvăluit că va face tot posibilul pentru a realiza mutarea.

„Am dezbătut subiectul Louis Munteanu cu Gică Hagi şi Rivaldo. Ne vom juca cartea! Vom încerca să-l ţinem la noi. Vedem ce îşi doreşte şi Fiorentina. Noi credem în Munteanu, este jucătorul care ne-a ajutat să câştigăm campionatul anul trecut.

Şi acum are un sezon bun. Nu întâmplător e dorit şi de alte echipe din campionatul românesc. Cred că avem atuul nostru. A jucat la Farul, se simte bine aici, ştie foarte bine echipa, filosofia, sistemul şi suntem un club serios.

Sigur, salariile nu sunt atât de mari ca la FCSB, Rapid, CFR şi aşa mai departe... Cred totuşi că avem şansa noastră în cursa pentru transferul său.

Deocamdată, Louis Munteanu este la echipa campioană, chiar dacă Rapid şi FCSB sunt interesate de el. Acolo te duci doar pentru un salariu mai bun.

Noi îi oferim oportunitatea să joace într-un mediu pe care îl cunoaşte, iar atunci când va veni un club important de afară pentru el, să-i dăm şansa să plece. Asta e cartea pe care o vom juca noi. Suntem foarte mulţumiţi de evoluţiile sale”, a declarat Ciprian Marica, potrivit gsp.ro.

Afla mai multe despre: farullouis munteanuciprian marica 

viewscnt
Articole similare