Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am vorbit destul despre el". Gică Hagi, despre surpriza lui Mirel Rădoi din echipa naţională: "Asta i-am zis mereu lui Sali"

"Am vorbit destul despre el". Gică Hagi, despre surpriza lui Mirel Rădoi din echipa naţională: "Asta i-am zis mereu lui Sali"
Comentarii

Gică Hagi a reuşit să propună încă un fotbalist pentru echipa naţională a României, iar acum încearcă să mute presiunea de pe umerii lui Enes Sali.

Gică Hagi, despre convocarea lui Enes Sali: "Asta i-am zis mereu, să se bucure de fotbal"

La doar 15 ani, Enes Sali este surpriza lui Mirel Rădoi pentru lotul pregătit să joace ultimele două meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. 

Vestea surprinzătoare a fost comentată în ultimele zile, iar Gică Hagi a dezvăluit ce discuţie a purtat cu tânărul atacant al Farului Constanţa.

"Am vorbit destul despre el. El să îşi vadă... Să se antreneze, să se bucure de fotbal. Asta i-am zis mereu, să se bucure de fotbal şi să fie totdeauna el, să joace fotbal de plăcere, pentru că are talent. Dar după aceea trebuie să îl dezvoltăm, să avem grijă de el, să îl creştem, să îl aducem la un nivel foarte bun", a declarat antrenorul Farului.  

Investiţie de 8 milioane de euro la clubul de tradiţie din Liga 1. Se anunţă un buget mai mare şi un proiect ca al granzilor din Europa

Afla mai multe despre: enes salifarul constantagica hagi 

viewscnt
Articole similare