Experiențe împreună.
You are here:

”Am vrut să-l iau la Steaua!” Craiova s-a mişcat mai repede şi a dat o super lovitură: ”Nu prea vezi în Liga 1 jucători cu astfel de execuţii”

”Am vrut să-l iau la Steaua!” Craiova s-a mişcat mai repede şi a dat o super lovitură: ”Nu prea vezi în Liga 1 jucători cu astfel de execuţii”

Fotbal intern

Comentarii

FCU Craiova se mândreşte că are în lot un jucător care a trecut şi prin Liga 1 şi despre care Daniel Opriţa spune că este foarte talentat. Marian Stoenac are 26 de ani, este mijlocaş la FCU Craiova, unde este cel mai bun marcator, deşi nu joacă atacant.

Opriţa: ”Am vrut să-l transfer la Steaua, dar e la Craiova”

Daniel Opriţa se cunoaşte foarte bine cu Marian Stoenac, pe care l-a avut elev la Daco-Getica, fosta Juventus Colentina. Opriţa spune că l-ar fi vrut la Steaua, însă Stoenac a semnat cu FCU Craiova, unde se bate pentru promovarea în liga secundă. Antrenorul Stelei susţine că Stoenac este un jucător cu execuţii peste media Ligii 1:
"Mă bucur mult pentru Stoe, deoarece eu am ţinut mult la acest jucător şi l-am adus cu mine la Juventus. Eu am vrut să îl iau iniţial de la Motru la Reşiţa, dar nu s-a putut. Însă am reuşit să îl transferăm la Juventus, iar Marian a jucat sub comanda mea în Liga 1. Îmi aduc aminte ce gol frumos a înscris în Liga 1 în meciul cu Sepsi
Stoenac este clar un fotbalist de Liga 1, iar eu am văzut că el este pe drumul cel bun, iar dacă şi-a revenit din toate punctele de vedere, ştie el la ce mă refer, o să vedeţi voi ce poate acest fotbalist. Sper că nu se supără pe mine, dar eu i-am vrut mereu doar binele. Nu vezi prea mulţi jucători în Liga 1 care să aibă execuţiile şi calităţile pe care le are Marian. Fostul meu coleg, Eugen Trică are în lot un super jucător. Vă spun sincer că dacă el nu era acum la FCU, atunci eu voiam să îl aduc la Steaua. Însă sper că într-o zi vom  lucra din nou împreună, deoarece mi-ar plăcea foarte tare să  îl am din nou jucător pe Stoenac”, a declarat Daniel Opriţa pentru Editie.ro. 

Cine este Marian Stoenac, mijlocaşul pe care Daniel Opriţa a vrut să-l transfere la Steaua

În vârstă de 26 de ani, Marian Stoenac a început fotbalul la Minerul Motru şi a mai jucat ulterior pentru Daco-Getica, Cetate Deva, Viitorul Târgu Jiu, ACSO Filiaşi şi în vara trecută a semnat cu FCU Craiova. Are 12 meciuri în Liga 1, un gol şi un assist. Principala sa calitate este că loveşte excelent mingea, motiv pentru care este un foarte bun executant al fazelor fixe. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe