Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am vrut să profităm!” Vintilă, explicaţie halucinantă pentru schimbarea lui Petre cu Dumitru la pauză. Ce spune despre demiterea sa

”Am vrut să profităm!” Vintilă, explicaţie halucinantă pentru schimbarea lui Petre cu Dumitru la pauză. Ce spune despre demiterea sa

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut la Craiova cu 1-2, iar Bogdan Vintilă a fost probabil la unul dintre ultimele meciuri ca antrenor al vicecampioanei.

După meci, actualul antrenor al FCSB-ului a încercat să explice înfrângerea de la Craiova:

”Am pierdut un meci pe care nu trebuia să-l pierdem. Consider că am avut un joc ceva mai consistent, dar am făcut greşeli simple. Atunci când pierzi din două penalty-uri e greu de vorbit, mai ales că tu ai penalty şi nu l-ai primit. Sunt supărat, dar acesta este fotbalul. Sunt foarte supărat că nu am reuşit să marcăm, avem ocazii şi nu le transformăm. Jucătorii mei joacă, avem calitate, dar din păcate nu marcăm” a mărturisit Bogdan Vintilă, după meci.

”Am vrut să profităm de pasul în spate al apărării adverse, pentru că are viteză mai bună, dar din păcate nu am reuşit deloc” a explicat Vintilă, schimbarea ciudată de la pauză,când a apelat la tânărul Cristian Dumitru în locul lui Adrian Petre.

Întrebat dacă Bogdan Vintilă va mai fi antrenor la FCSB, tehnicianul vicecampioanei a explicat: ”Vom vedea. Ce va hotărî clubul, aia se va întâmpla. Nu-mi fac probleme, indiferent ce se va întâmpla. Dacă nu ai încredere în meciul următor, înseamnă că trebuie să ne lăsăm de meserie. Trebuie să strângem rândurile, pentru că urmează CFR şi finala Cupei României. Avem nevoie să strângem rândurile şi să ne regrupăm, iar jocul nostru să fie cât mai concludent. Mâine e o zi nouă şi trebuie să strângem rândurile şi să jucăm mai bine. O să trag concluziile şi o să învăţ pentru mai departe” a mărturisit Vintilă, la finalul meciului.

Afla mai multe despre: bogdan argeş vintilăfcsb 

viewscnt
Articole similare