Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ambros Martin nu este supărat după declaraţiile Cristinei Neagu: "Sunt de acord cu ea" Cum argumentează spaniolul renunţarea la naţionala României

Ambros Martin nu este supărat după declaraţiile Cristinei Neagu: "Sunt de acord cu ea" Cum argumentează spaniolul renunţarea la naţionala României

Handbal

Comentarii

Antrenorul lui Rostov Don a oferit o primă reacţie după ce a părăsit selecţionata tricoloră cu un an înaintea JO de la Tokyo din 2020.

Cristina Neagu a fost atunci extrem de dezamăgită de decizia luată de Ambros Martin. Acesta înţelege supărarea handbalistei. 
 
"O înţeleg şi sunt de acord cu ea. În timpul acestor trei ani de la echipa naţională, obiectivul nostru principal a fost să mergem la Jocurile Olimpice.  Am considerat că la acel moment nu eram potrivit să ajut echipa să facă ultimul pas de care avea nevoie. Nu am fost egoist, m-am gândit doar la ce era mai bine pentru ele. Acum, unica mea problemă e că Thomas nu o mai antrenează pe CSM. Aveau nevoie pentru a face acest ultim pas de un antrenor care poate să fie tot timpul cu ele, atât în timpul săptămânii, cât şi la echipa naţională" a fost comentariul antrenorului vis-a-vis de declaraţiile româncei. 
 
Ambros Martin a devenit selecţionerul Rusiei după ce a semnat rezilierea contractului cu FR Handbal. Acolo, ibericul o pregăteşte deja de un an pe Rostov Don. 

Afla mai multe despre: ambros martincristina neagujoromâniaselecţionerdespărţire 

viewscnt
Articole similare