Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ana Bogdan, eliminată în turul doi la Catalonia Open. Are meci şi la dublu, contra aceleiaşi adversare

Ana Bogdan, eliminată în turul doi la Catalonia Open. Are meci şi la dublu, contra aceleiaşi adversare

Tenis

Comentarii

Ana Bogdan (31 de ani) a fost eliminată în turul doi la Catalonia Open, la simplu. Ea joacă astăzi şi la dublu, împotriva aceleiaşi adversare.

Ana Bogdan a părăsit Catalonia Open

Ana Bogdan, cap de serie numărul 8, a fost eliminată, joi, 2 mai, în turul doi al turneului de categorie WTA 125 Catalonia Open, de la Lleida.

Jucătoarea în vârstă de 31 de ani a fost învinsă de sportiva din Egipt Mayar Sherif, scor 6-3, 4-6, 6-1, în două ore şi 12 minute. Premiul pentru turul doi este de 1740 de euro şi 15 puncte.

La dublu, Ana Bogdan şi olandeza Arantxa Rus vor juca în sferturi cuu echipa Katarzyna Piter/Mayar Sherif (Polonia/Egipt).

Ana Bogdan, componentă a României la Billie Jean King Cup

Echipa României va întâlni Japonia în optimile de finală ale Billie Jean King Cup, la turneul final care va avea loc la Sevilla, în noiembrie.

România s-a calificat la turneul final trecând de Ucraina, scor 3-2. La această confruntare echipa României a fost formată din Ana Bogdan, Jaquline Cristian, Anca Todoni şi Mara Gae.

Turneul final al Billie Jean King Cup se va disputa sub formă de tablou eliminatoriu, la Sevilla, între 12 şi 20 noiembrie.

Afla mai multe despre: tenisana bogdancatalonia open 

viewscnt
Articole similare