Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întrebat despre plecarea de la FCSB, Risto Radunovic a oferit un răspuns în presa din ţara natală

Întrebat despre plecarea de la FCSB, Risto Radunovic a oferit un răspuns în presa din ţara natală

FCSB

Comentarii

Risto Radunovic, fundaşul stânga titular al celor de la FCSB, este indecis în ceea ce priveşte continuarea sa la echipa campioană.

Fundaşul lateral muntenegrean, adus de Gigi Becali la FCSB de la Astra Giurgiu, nu este decis în ceea ce priveşte următorul său pas în cariera de fotbalist. Internaţionalul muntenegrean în vârstă de 31 de ani mai are un an rămas în actuala sa înţelegere cu FCSB, însă este neclar dacă acesta va face pasul spre o altă echipă, sau dacă va rămâne la FCSB.

Radunovic a oferit un interviu pentru presa din Muntenegru, în care a dezvoltat subiectul şi a numit impllicaţiile unei decizii luate în mod pripit.

”În fotbal, totul este deschis şi nu ştii niciodată ce va aduce ziua de mâine, dar cel mai important este că am câştigat titlul şi ne-am bucurat fanii. Este încă prea devreme să vorbesc despre viitorul meu, dacă rămân sau plec, dar cu siguranţă o să ştim mai multe în următoarele 30 de zile.

Ştim cât de mare este Liga Campionilor, dar, în calitate de campioni ai unei ţări, avem şansa să jucăm în calificările Ligii Campionilor. Trebuie să se unească mulţi factori, dar, cu întăriri bune, trebuie să avem încredere", a declarat Radunovic, conform Vijesti.

  • 1.400.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului ajuns în România în anul 2017, conform transfermarkt.com

În acest sezon, Radunovic a îmbrăcat tricoul "roş-albastru" în 38 de partide în toate competiţiile, de 34 de ori în Superliga, dar şi în patru partide în preliminariile UEFA Conference League.

FCSB, un nou început în Europa

FCSB va evolua în preliminariile UEFA Champions League, la începutul noului sezon, iar formaţia antrenată de Elias Charalambous vrea cu orice preţ să revină în elita fotbalului european şi să se califice în grupele UEFA Champions League.

Afla mai multe despre: fcsbristo radunovicsuperligauefa champions league 

viewscnt
Articole similare