Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man! "Cer cât îmi trebuie mie!" Câţi bani doreşte impresara de la fotbalistul Parmei

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man! "Cer cât îmi trebuie mie!" Câţi bani doreşte impresara de la fotbalistul Parmei

Fotbal

Comentarii

Anamaria Prodan nu a uitat scandalul care a început iarna trecută, după ce Dennis Man s-a transferat la Parma.

Fostbalistul arădean a plecat iarna trecută la formaţia care a retrogradat în Serie B, iar Becali a încasat de pe urma lui 11 milioane euro. Soţia lui Reghe vrea să recupereze 350 000 de euro de la Man. Ea nici nu vrea să audă de o eventuală împăcare cu Gigi Becali, care a scos-o din schemă şi a făcut mutarea prin intermediul verişorilor săi, Giovanni si Victor. 

 "Cer cât îmi trebuie mie din ce aveam în contract!"

"Man are contract cu mine 5 ani. Dacă în mijlocul celor 5 ani semnează o zi cu altul... cum aşa ceva? L-am dat în judecată pe Man în România. Dosarul e deja pe rol. Cer cât îmi trebuie mie din ce aveam în contract, nimic mai mult", a spus Anamaria Prodan, pentru GSP.

Chiar dacă soţia lui Reghe era impresara lui Dennis Man, ea nu a primit comisionul care i se cuvenea. Banii au fost încasaţi de firma fraţilor Becali, care s-au ocupat de mutarea fotbalistului în Italia.

Ce a declarat Anamaria Prodan în urmă cu câteva luni după transferul lui Man

"E atât de simplu. Tot ce s-a întâmplat este pentru că e un om atât de influenţabil. Un om care nu are două vorbe puse una după alta. Cât vorbea cu mine, era cu mine, cât a vorbit cu Giovanni, era cu el. Aşa a făcut întotdeauna, iar eu ca o tâmpită am dat pe toată lumea la o parte pentru el. După ce s-a întâmplat azi, am încărcăt telefonul de şapte ori, pentru că am avut zeci de mesaje de la toată lumea", a spus impresara pentru TelekomSport. 

Afla mai multe despre: gigi becali-dennis man-anamria prodan 

viewscnt
Articole similare