Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Mandorlini a ajuns la Cluj, dar e misterios: "N-am semnat, vedem dacă se vor finaliza negocierile!"

Andrea Mandorlini a ajuns la Cluj, dar e misterios: "N-am semnat, vedem dacă se vor finaliza negocierile!"

CFR Cluj

Comentarii

Andrea Mandorlini (62 de ani) a aterizat, joi dimineaţa, la Cluj-Napoca pentru a pune la punct ultimele detalii înainte de a deveni noul antrenor al CFR Cluj, după plecarea lui Dan Petrescu (55 de ani) în Coreea de Sud la Jeonbuk Hyundai.

Mandorlini, care era aşteptat la Cluj, a păstrat misterul în privinţa revenirii sale la CFR Cluj şi a declarat că încă nu a semnat niciun act oficial pentru investirea sa la club. Italianul a spus că a venit în România pentru a continua negocierile şi a vedea dacă se ajunge la un consens.

Andrea Mandorlini a ajuns la Cluj, dar e misterios: "N-am semnat, vedem dacă se vor finaliza negocierile!"

CFR Cluj îl vrea pe Andrea Mandorlini pe banca tehnică, după ce italianul a mai pregătit echipa în sezonul 2009/2010, când a câştigat titlul şi Cupa României cu echipa ardeleană. Deşi Nelu Varga a anunţat că totul e pregătit pentru numirea lui Mandorlini, acesta a dezvăluit că încă nu a semnat niciun act oficial.

Mai mult, Andrea Mandorlini a declarat că negocierile cu CFR Cluj continuă şi de aceea nu a venit în România împreună cu stafful său.

"Am avut doar discuţii cu clubul, care încă nu s-au încheiat. Am mai fost aici acum mulţi ani şi mă bucur de această revenire. Sunt bucuros să fiu aici, însă vom vedea dacă se vor finaliza negocierile.

Nu pot face comparaţii cu echipa de atunci şi cea de acum. Vom vedea, cel mai mult contează prezentul şi viitorul. Am vorbit cu Răzvan Zamfir şi cu noul preşedinte. Mi-a trimis Deac un mesaj şi am discutat cu Mara, pe care i-am antrenat la CFR. Cipri încă joacă, iar Mara am aflat că e oficial al clubului.

Nu am venit încă cu staff-ul, sunt alături de fiul meu. Nu s-a semnat nimic, încă suntem în discuţii. Suntem amândoi aici pentru a vorbi cu cei din club, vedem care sunt condiţiile. Rămâne să mai negociem", a declarat Andrea Mandorlini, conform sport.ro.

Afla mai multe despre: andrea mandorlini cfr clujandrea mandorlini negocieri cfr clujcfr cluj andrea mandorlini 

viewscnt
Articole similare