Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Padula, soluţie pentru Mirel Rădoi? Fotbalistul vrea să joace la echipa naţională "Îmi doresc enorm să joc pentru România!"

Andrea Padula, soluţie pentru Mirel Rădoi? Fotbalistul vrea să joace la echipa naţională "Îmi doresc enorm să joc pentru România!"
Comentarii

Fotbaliatul lui FC Basel, Andrea Padula şi-a anunţat intrenţia de a juca pentru echipa naţională a României.

Andrea Padula vrea să joace pentru România

Tânărul fotbalist de 24 de ani are dublă cetăţenie, este italian şi român, iar jucătorul lui FC Basel şi-a exprimat dorinţa de a juca sub comanda lui Rădoi la naţională. Andrea Padula evoluează ca fundaş stânga, dar are capacitatea de putea juca foarte uşor şi în partea dreaptă. 

Potrivit celor de la GSP.ro, Padula a spus că doreşte să joace pentru România şi că fotbalul este pasiunea sa, iar acesta a mai povestit şi o parte din experienţa pe care a avut-o în cariera sa de fotbalist de până acum.

"Aveam 6 ani, era la 10 minute de Lugano, unde am şi jucat apoi. Nu m-a îndreptat nimeni către fotbal, a fost alegerea mea, îmi plăcea mult acest sport, mă uitam cu tata la meciuri şi mi-am dorit să joc şi eu.", a spus Andrea.

"Am fost împrumutat 6 luni în Italia, fotbalul de acolo era bun, condiţiile foarte bune. În Italia, fotbalul e mult mai tactic şi am învăţat foarte multe lucruri acolo, nu am jucat prea mult, dar am învăţat.", a mai spus Padula.

Andrea Padula a bifat 11 meciuri pentru FC Basel, dintre care în 3 partide a evoluat în Europa League.

"Am ajuns la Basel pentru că antrenorul m-a dorit foarte mult. Avem o relaţie foarte bună, am colaborat foarte bine la Wil şi acum ne dorim să facem performanţă la Basel. E genul de antrenor implicat, care-şi face simţită prezenţa, ţipă tot timpul de pe margine, şi la meciuri, şi la antrenamente. Îmi place să joc sub presiunea asta constantă, mă motivează.", a declarat jucătorul lui FC Basel.

Andrea Padula a confirmat că obiectivul său este să joace pentru România.

"Vreau să joc pentru naţionala României! E visul meu.", a confirmat Padula.

Mai multe amănunte despre Andrea Padula puteţi găsi pe GSP.ro, unde a oferit un interviu întreg în care vorbeşte despre experienţele şi obiectivele sale, despre echipele şi idolul pe care acesta le urmăreşte în fotbal, dar şi despre calităţile pe care le-a dobândit ca fotbalist.

Afla mai multe despre: andrea padula echipa nationala a romaniei romania fc basel 

viewscnt
Articole similare