Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cristea: ”Iaşi a arătat că joacă doar pe teren. Să-şi ceară scuze acum unii care au aruncat cu vorbe!” Ce spune despre primă

Andrei Cristea: ”Iaşi a arătat că joacă doar pe teren. Să-şi ceară scuze acum unii care au aruncat cu vorbe!” Ce spune despre primă

Superliga

Comentarii

Andrei Cristea spune că este foarte bucuros că a reuşit să o împiedice pe FCSB în drumul spre titlu. CSM Poli Iaşi s-a impus cu 1-0, printr-un gol marcat de Cristea în minutul 89.

Andrei Cristea spune că prin victoria cu FCSB, CSM Poli Iaşi a demonstrat că este o echipă corectă, care mereu joacă pe teren, în ciuda declaraţiilor făcute înainte de meci:

”Mă bucur pentru această reuşită, mă bucur pentru echipa mea. Noi am jucat pentru noi, pentru aceşti suporteri minunaţi. Ne-au durut foarte mult vorbele aruncate de unii şi alţii înainte de acest meci. Să-şi ceară scuze acum. Iaşi este o echipă care întotdeauna joacă pe teren. Steaua rămâne echipă mare, e treaba lor ce fac. Le urez succes şi lor, şi celor de la CFR Cluj şi cel mai bun să câştige.

Nu m-a interesat forţa adversarului, nu m-a interesat cu cine jucăm. Una dintre cele mai mari calităţi ale lui Flavius Stoican este aceea de a ne motiva, este un antrenor extraordinar. Era momentul să profităm de această şansă şi să ne luăm revanşa. Este adevărat că am avut şi o primă pentru acest meci, cei din conducere au făcut mereu eforturi pentru noi”, a declarat Andrei Cristea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andrei cristeacsm poli iasiliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare