Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cristea: ”Liderul merită felicitat, n-are cum să nu ia titlul! Le urez succes şi lor, şi celor de la Craiova!”

Andrei Cristea: ”Liderul merită felicitat, n-are cum să nu ia titlul! Le urez succes şi lor, şi celor de la Craiova!”

Superliga

Comentarii

Andrei Cristea spune că CSM Poli Iaşi ar fi putut scoate un punct cu CFR Cluj, dar dă vina pe lipsa experinţei în play-off. Totuşi, atacantul lui CSM Poli Iaşi spune că CFR merită felicitări.

CSM Poli Iaşi putea scoate un punct cu CFR Cluj, deşi a jucat foarte slab. Ieşenii au primit un penalty în minutul 85, dar CFR a făcut 2-1 cu un gol marcat în prelungiri. Andrei Cristea spune că este un rezultat frustrant, dar spune că CFR Cluj a meritat victoria. Cristea le-a urat succes clujenilor şi celor de la CS U, dar nu şi FCSB-ului.

”Suntem dezamăgiţi. Am făcut o primă repriză foarte slabă, nu avem voie să începem aşa într-un meci cu miză. În a doua repriză am echilibrat jocul. Liderul merită felicitat, este o echipă foarte bună, care n-are cum să nu câştige campionatul. Le urez baftă lor şi celor de la Craiova. Obiectivul nostru este să adunăm cât mai multe puncte, se vede că suntem debutanţi în acest play-off. Dacă vom începe cu mai mult curaj, vom avea mai mult de câştigat”, a declarat Andrei Cristea la microfonul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andrei cristeacsm poli iasicfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare