Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cristea plânge după punctele pierdute cu Astra: ”La final când se va trage linie o să vedem că am trecut peste şanse importante”

Andrei Cristea plânge după punctele pierdute cu Astra: ”La final când se va trage linie o să vedem că am trecut peste şanse importante”
Comentarii

Astra Giurgiu a învins, luni, în deplasare, echipa Universitatea Craiova, scor 2-1, în ultimul meci din ultima etapă a sezonului regulat al Ligii I. Meciul a fost arbitrat de Iulian Călin, ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Radu Adrian Ghinguleac.

Andrei Cristea a fost dezamăgit după înfrângerea suferită de Craiova pe teren propriu cu Astra. Atacantul adus de la Iaşi speră ca el şi coechipierii săi să-şi revină rapid: ”Am avut din păcate 1-0, dar am pierdut. Suntem dezamăgiţi, e normal. Mie personal mi-e greu să trag concluzii la cald, dar trebuie să ne pregătim bine săptămâna asta şi duminică să ne luăm revanşa. Orice punct, orice jumătate de punct este importantă, pentru că la final când se va trage linie o să vedem că am trecut peste şanse importante. Sper să ne calmăm, să rămânem liniştiţi şi să ne revenim”

Lupta pentru titlu este una strânsă, crede Andrei Cristea. Atacantul Craiovei speră ca formaţia sa să-şi recâştige forma arătată în partidele cu CFR şi Hermannstadt: ”Este o luptă strânsă, dar o luptă la care participă şi alte echipe. Sper să revenim la forma pe care am avut-o cu CFR, cu Sibiu şi să ne recuperăm punctele” a spus Cristea la Telekom Sport.

Vârful în vârstă de 34 de ani a vorbit şi despre faptul că nu a fost folosit deloc în meciul cu FCSB de la Bucureşti: ”Nu s-a întâmplat nimic cu FCSB, a fost decizia antrenorului, nu am ce să comentez. Îmi doresc ca, indiferent dacă eu sunt sau nu pe teren echipa să câştige” a încheiat Andrei Cristea într-un interviu acordat reporterului Telekom Sport, Ovidiu Ionescu.

Afla mai multe despre: andrei cristea 

viewscnt
Articole similare