Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei David, jucător român de 18 ani, este vedeta echipei de juniori U18 a clubului Fiorentina. Acesta a marcat în weekend cu Roma

Andrei David, jucător român de 18 ani, este vedeta echipei de juniori U18 a clubului Fiorentina. Acesta a marcat în weekend cu Roma

Fotbal

Comentarii

Fiorentina a refuzat deja sume importante venite pe adresa clubului pentru Andrei David. S-au interesat inclusiv formaţii din străinătate de serviciile jucătorului.

3 români evoluează la echipele de juniori a clubului Fiorentina, club la care Adrian Mutu a făcut istorie în perioada lui de graţie.

Unul dintre aceşti jucători este Andrei David. Acesta evoluează pentru formaţia U18 a Fiorentinei şi a marcat în acest week-end golul decisiv cu AS Roma în victoria cu 2-1 a formaţiei sale. David joacă pe postul de mijlocaş ofensiv şi este de 10 ani la Fiorentina, de când s-a mutat în Italia. Ceilalţi 2 jucători români care evoluează la echipele de juniori a clubului Fiorentina sunt Eduard Duţu (19 ani - fundaş) şi Louis Munteanu (18 ani - atacant).

Fiorentina a refuzat deja sume importante venite pe adresa clubului pentru Andrei David. S-au interesat inclusiv formaţii din străinătate de serviciile jucătorului. Oficialii clubului vor să îl pregătească pe junior pentru trecerea la echipa de seniori într-un viitor apopiat.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: fiorentina 

viewscnt
Articole similare