Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre posibila ofertă primită din Franţa! Declaraţiile jucătorului de la Craiova

Andrei Ivan a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre posibila ofertă primită din Franţa! Declaraţiile jucătorului de la Craiova
Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii 1.

Au marcat Luckassen ‘1 şi Achahbar ’54, ’61 pentru gazde, respectiv Koljic ‘8 pentru oaspeţi. Koljic a înscris golul din minutul 8 cu braţul, însă reuşita a fost validată de centralul Iulian Călin.

În presa din Franţa, au apărut informaţii conform cărora Andrei Ivan ar fi pe lista celor de la Saint-Etienne, ultima clasată din prima ligă franceză. La finalul meciului, Andrei Ivan a negat posibila ofertă primită. De asemenea, el a vorbit despre ultima înfrângere a craiovei. 

Andrei Ivan a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre posibila ofertă primită din Franţa

”Ăsta e arbitrajul în România şi trebuie să ne descurcam. Probabil ne-am relaxat şi asta ne-a costat. Nu ştiu ce se întâmplă cu noi. Avem momente mai puţin bune. Ne aflăm în lupta pentru play-off. Nu avem o perioadă bună şi acum suntem mai jos. Trebuie să ne revenim până la meciul cu CFR. Nu cred că este adevărat ce s-a scris. Eu sunt la Craiova şi îmi fac treaba aici. Sună bine, dar eu mă gândesc la ce avem aici”, a spus Andrei Ivan, la finalul meciului.

Universitatea Craiova ocupă locul 5 în clasament, cu 35 de puncte, în timp ce Sepsi este pe 9, cu 29 de puncte. Lider este CFR Cluj, care are 58 de puncte.

Afla mai multe despre: craiova-ivan-franţa 

viewscnt
Articole similare