Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan, atenţionat de Sorin Cârţu după evoluţiile din ultima perioadă: ”Dai naştere la toate polemicile”

Andrei Ivan, atenţionat de Sorin Cârţu după evoluţiile din ultima perioadă: ”Dai naştere la toate polemicile”

Cupa României

Comentarii

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate miercuri, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia CS Tunari, într-un meci din grupa D a Cupei României.

Sorin Cârţu trage un semnal de alarmă. Ce a spus despre evoluţia lui Andrei Ivan

Oltenii au obţinut doar un punct împotriva formaţiei CS Tunari, într-un meci din grupa D a Cupei României, scor final 1-1. 

Sorin Cârţu i-a atras atenţia lui Andrei Ivan, după ultimele prestaţii pe care le-a avut jucătorul oltean.

„Greşelile mari se fac de jucători foarte importanţi, care sunt şi bine plătiţi. Când dai gol sau primeşti gol în minutul 90, atunci este noroc sau ghinion. Cu Andrei Ivan, nu ştiu… eu i-am atras atenţia public… ar fi cea mai mare greşeală a lui să treacă în partea asta a blazării, să facă pe indiferentul.

La calităţile pe care le are, el trebuie să se bată pentru a-şi reface capitalul de imagine şi lumea să-l îmbrăţişeze, să-i aducă elogii, să spere la reuşitele lui. Dacă tratezi aceste meciuri aşa… este inadmisibil. Dai naştere la toate polemicile”, a spus Sorin Cârţu, la ProSport Live.

Ce a declarat Dragoş Bon după meci:

„Este un rezultat care nu ne face cinste. Nu trebuie să ajungem în astfel de situaţii. Îmi pare rău că trebuie să o spun, dar eu cred că fotbalul este făcut pentru spectacol.

Nu vreau să pară ca o scuză, felicit echipa din Tunari pentru punct, dar dacă continuăm să jucăm pe astfel de stadioane... cred că suntem departe... e 2023, ne mai mirăm de ce nu avem progres în fotbalul românesc. E jalnic, deci nu pot să cred aşa ceva!

Au întâlnit o echipă din Liga 1, într-o competiţie importantă, de mare tradiţie în fotbalul românesc, pe un astfel de teren...

Puteam face egal cu Tunariul şi pe un teren bun, dar cred că ofeream altfel de spectacol. Cred că şi pentru ei este dificil, trebuie găsite soluţii ca jocurile să se desfăşoare pe terenuri care să poată oferi spectacol.

Nu vreau să pară ca o scuză, dar integritatea jucătorilor este mai presus de orice. Borţa a călcat strâmb, i-a fugit piciorul. Şi Roguljic a fost aproape de o entorsă la încălzire”, a declarat Dragoş Bon, la Prima Sport. 

Afla mai multe despre: andrei ivanuniversitatea craiovacs tunaricupa româniei 

viewscnt
Articole similare